Speltips: Assyriska Ljungskile Academica C

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-10-29 16:00
Land: Sverige Portugal
Liga: Superettan Porugisiska 1:an
Odds: 64
Tips: Assyraiska Ljunsgkile AcademicaC

Assyriska. Ljungskile Academ C
Trots att de tips som jag lämnat här, gått åt skogen, medan varningarna varit mer befogade, så tar vi en mellandag, och skjuter från höften.
Hösten har gjutit plats i våra glåmiga svenska hjärtan och det kommer att visa sig även i dagens resultat. Vad som var inspiration när optimistiska våren så snabbt böjade vrida sig till höst är bortglömt nu. Vad i h—e skulle kunna inspirera Halmstad att vinna i trista blåsiga Södertälje? ”Teoretisk chans att nå ifatt BP?” Näe! Plus en titt i ödets vitöga och se fram emot jämmer och kval för det som komma måste. Lite naturlig bollbegåvning och lite djävulskapsanda borde räcka idag, samt närhet tillbaka till värmen i hemmet ett stenkast bort, så snart denna bonusmatch är avklarad. Assyriska vinner bara de väntar till bortåt 76:e minuten att gå till anfall. Då har Halmstad tröttnat för länge sedan.
I förbifarten skulle väl Ljungskile kunna använda samma taktik mot mesiga Degerfors? Ska vi gissa nåstans mellan 76:e och 90+2 att Ljungskile förenar sig med dagens väder som glädjespridare och avgör?
Sporting Lissabon - ett gammalt storlag! Har gjort en usel säsong, med 4 raka förluster med lärdomen att Videton från Ungern var bättre, att Porto var bättre, att Moreirense var bättre och att slutligen fucking Genk var hårdare och därmed bättre! Medan det där laget utan annat namn än en förkortning ”Acade C ” någonting? För första gången är de kollegor med storebröderna från Sporting i Europaspelet. ”Sitter vid samma bord s a s” De är dessutom djäkligt glada att ha kämpat tappert och lyckats undvika förlust i 4 av 5 matcher i den ojämna Portugisiska ligan. Skulle just Academ C vara den stora vändningens inspirationsgivare ? ”Knappast” säger jag ! Cesar är på fallrepet och Brutus tar chansen som en uppkomling alltid gör - dräper sin forna idol i lömskhet och utan sentimentalitet - med en bortaseger eller mer sannolikt oavgjort! Jag kör 6.50 - sparar in på Aftonbladet som ändå använder åsiktsregistrering och får dagen att gå åtminstone jämnt ut.
Den roliga amerikanska astrologen Susan Miller www.atrologyzone.com förutspådde den 29:oktober att bli en dag då allt är upp och ner. Så vi kanske bör undvika systematik och traditionell strategi idag? Så varför inte skjuta från höften? Om det visar sig att jag hade fel, så var det i varje fall roligt att skriva reken.
  Assyriska Ljungskile Academica C
Spela på Speltips Assyriska Ljungskile Academica C
thomas88 - 29 Oktober 2012 - 16:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Stalnye Lisy - K Medvedi
Ishockey - MHL - 1 hcp -1,5
1.60
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
17:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
18:30  Sp Moskva - Avangard Omsk
Ishockey - KHL - 2
1.92
19:00  Östersund - Athletic Bilbao
Fotboll - Europa League - 1X
2.02
19:00  Växjö - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
21:00  Everton - Lyon
Fotboll - Europa League - 2 asian hcp +0
1.88
21:05  Milan–AEK Athen
Fotboll - Europa League - 1 asian hörnor hcp -2,5
1.80
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming