Speltips

Speltips Wigan-Bradford

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-30 20:45 Spela här

Speltips Wigan-Bradford
Land: England Liga: Ligacupen
Odds: 1.90 Speltips: 1 -1.5
2012-10-30 20:45 Wigan-Bradford 1 -1.5 1.90 RalleArvid

Upp på hästen efter de uteblivna röda korten i Merseyside-derbyt, men förhoppningsvis kanske någon hann rygga mitt live-spel på Hernandez till 13x smeten på twitter (@RalleArvid). Men nog om det, nu är jag tillbaka här i värmen på Rekatochklart och jag hade verkligen hoppats att aldrig någonsin ens behöva tänka på Wigan, men nu när jag anser att jag hittat ett spelvärde i en match som involverar dem så antar jag väl att jag måste gå ner den vägen ännu en gång tyvärr.

Ligacupen börjar så sakteliga dra ihop sig mot finalomgångar och ihop med en hel del fina matcher med klass-lag finns det även en drabbning som inte är särskild stjärnspäckad då Wigan möter Bradford. Jag var själv på Upton Park när Wigan fullständigt körde över West Ham i ligacupen i förra omgången, nu har man inte bara gott självförtroende efter fina insatser och framförallt fantastisk offensiv stundtals, man har även fått en fantastisk lottning på hemmaplan. Jag tror att Martinez prioriterar denna cup väldigt högt nu då han bara är en match ifrån en semifinal om det här går vägen (och tänk mardrömstanken på Wigan i Europa).

Bradford har varit helt okej i öppningen av denna säsong men det i fjärde-divisionen i England och det är givetvis, även om Wigan inte hör till de mest priviligierade lagen i finrummet, två lag från komplett skilda världar som möts under tisdagen. Det här är första gången på 24 år som Bradford har klarat sig så här långt i ligacupen och jag tror inte man kommer ha speciellt stora chanser överhuvudtaget vad gäller att avancera än längre i år.

Wigan har gjort 2 mål på hemmaplan i tre av sina fyra senaste matcher mot betydligt bättre motstånd än Bradford och man kommer dessutom från sin första hemmaseger för säsongen då man i helgen vann med 2-1 mot West Ham. Bradford förlorade senast i ligan mot Burton med 1-0 på bortaplan och trots 24 plockade poäng och en topp-placering i ligan har man bara +6 i målskillnad och på bortaplan har man haft väldiga problem att producera framåt. Bara 1 gjort mål på de tre senaste matcherna och inte jättesällan går de av planen mållösa även mot betydligt sämre motstånd än Wigan.

Ett ledningsmål för Wigan och sedan tror jag att detta kommer bli plain sailing för Martinez mannar om jag ska vara ärlig. Wigan att vinna med hcp -1.5 betalar (kolla under fliken asian hcp) godkända 1.90x hos bet365 .

Tänkbara elvor:
Wigan:
Al-Habsi
Lopez, Caldwell, Ramis
Stam, Jones, McArthur, Figeroa
McManaman, Boselli, Gomez

Bradford:
McLauglin
Darby, McArdle, McHugh, Meredith
Thompson, Doyle, Atkinson, Reid
Connell, Wells

Lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 29 Oktober, 2012, 17:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!