Speltips

Speltips VfR Aalen Dortmund

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-30 20:30 Spela här

Speltips VfR Aalen Dortmund
Land: Tyskland Liga: DFB-Pokal
Odds: 1.70 Speltips: Asia Aalen +2
2012-10-30 20:30 VfR Aalen Dortmund Asia Aalen +2 1.70 holms

Tyska cupen bjuder alltid på några riktiga knallar varje säsong. Även om jag inte tror att Aalen kanske inte orkar hela vägen för en egen cupskräll här så finns ändå risken att Dortmund kommer att få slita ont för att ta sig vidare.

Bra vecka för Jürgen Klopps mannar. Först den fenomenala insatsen mot Real Madrid i CL, vidare med en stabil seger borta mot Freiburg.
Stabilt på så sätt att planen var oerhört svårbemästrad i kylan som nu infunnit sig i Tyskland. Starkt ändå att ladda om efter holmgången tidigare under veckan
Och, nu ska det alltså laddas om igen på kort tid. Vilket såklart inte alls blir lika enkelt. Vi har hemma i Sverige sett hur AIK haft enorma problem med att efter ha tömt sig mot europeiska lag tagit en poäng mot Gefle och Syrianska. Hemma, dessutom. Och, inga jämförelser i övrigt, AIK kontra Dortmund.

Nu ska Dortmund kasta sig in på en väldigt liten arena där ett ungt och HUNGRIGT VfR Aalen väntar. Såklart årets match för spelarna i hemmalaget som kommer att kliva in i varje närkamp som om det vore deras sista. Dortmund kommer i sin tur lösa situationerna med sin överlägsna klass.
Men med tanke på att planen förväntas vara allt annat än bra. Det talas till och med om snö. Då är det såklart andra färdigheter som ger fördel än elegans och teknik.

Dortmund lär inte göra mer än vad som krävs. Vilket borde räcka. Men jag tror att det långt ifrån kommer att handla om en walk in the park, om man inte gör det här med 100 procents fokus.
Efter en vecka man inte kan kräva mer än vad Dortmund har gjort, då är det här en helt annan vardag.

Werder Bremen och Eintracht Frankfurt har redan fått säga adjö efter möten med blåbär.
Tror ju inte att Dortmund går samma öde till mötes, man har sköna minnen från cupfinalen förra säsongen.
Men Dortmund kan trots allt vinna med en boll, spelet sitter ändå. Insatsen tillbaka om det skulle bli två bollar.
Större siffror än så, det tror jag inte alls då vi som nämnt kommer att se ett galet taggat hemmalag. Och Dortmund inte har något intresse i en kross.

Matchen visas på Viasat Fotboll. 20:30.

holms - 30 Oktober, 2012, 01:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!