Speltips

Speltips Norwich-Tottenham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-31 20:45 Spela här

Speltips Norwich-Tottenham
Land: England Liga: Capital One Cup
Odds: 4.20 Speltips: 1
2012-10-31 20:45 Norwich-Tottenham 1 4.20 mr_england

bet365 livestreamar matcherna Norwich-Tottenham, Chelsea-Manchester United och Liverpool-Swansea i engelska ligacupen på onsdagskvällen.

Dags för lite rysk roulette! Det ska erkännas att det är en chansning att spela på sådana här matcher tidigt och innan man vet exakt vilka spelare lagen kommer ställa upp med. Om man gissar rätt eller har rätt känsla går det dock att hitta riktigt fina odds på förhand. Odds som försvinner direkt då startelvorna släpps.

Då Norwich på förhand står i 4.20 att vinna matchen och Tottenham i 1.83 så känns det dock värt att chansa på Norwich. Jag tror inte oddset på Norwich kommer höjas jättemycket även om de ställer upp med ett försvagat lag. Att spela på Tottenham till detta favoritodds i en bortamatch i ligacupen känns dock väldigt riskfyllt.

Norwich har visat förbättrad form i Premier League på slutet. Näst senast slog de Arsenal hemma med 1-0 och senast spelade de 1-1 borta mot Aston Villa. Norwich har två oavgjorda, en vinst och en förlust på fyra hemmamatcher i Premier League.

Tottenham vann senaste ligamatchen med 2-1 borta mot Southampton. Gången innan förlorade man med 4-2 hemma mot Chelsea. Tottenham har vunnit tre av fyra bortamatcher i Premier League.

Mitt spel bygger på följande resonemang. Om båda lagen ställer upp med sina bästa spelare så ligger oddsen rätt. Då är det varken positivt eller negativt för mitt spel. För oss som spelar på Norwich är det då bara att hoppas att laget gör en lika bra insats som vid hemmasegern mot Arsenal. Då kan Norwich vinna den här matchen. Om Norwich ställer upp med ett försvagat lag och Tottenham ett bra lag är mitt spel naturligtvis illa ute. Om Norwich ställer upp med ett bra lag och Tottenham ett försvagat lag då har vi spelat till ett fantastiskt odds.

Norwich tränare Chris Hughton har sagt att de ska göra allt för att vinna den här matchen. Det brukar tränare i och för sig göra men jag tror att han menar allvar den här gången. Norwich har bara en spelare borta pga skada så de kan ställa ett bra lag på banan om de vill. Även Tottenham kan ställa upp med ett bra lag om de vill. Frågan är dock vad Tottenham gör då de spelade Europa League förra veckan och har en match i Europa League igen nästa vecka. Det är ett väldigt tufft matchande för Tottenham just nu och även om de åker ur här i ligacupen har de ändå två cupturneringar kvar att fokusera på i Europa League och FA-cupen. Bortsett från det här har vi även livlinan att Tottenhams spelare kanske inte är jättemotiverade även om de ställer upp med ett bra lag då de spelar borta på en erkänt besvärlig arena i en cupturnering de inte bryr sig om.

Tre saker avgör att jag spelar på Norwich i den här matchen. Det höga oddset, att jag tror att det är mer troligt att Tottenham ställer över spelare än Norwich och att även om båda lagen skulle ställa upp med bra lag så tror jag Norwich är mer motiverade då de har hemmaplan och det här inte är Tottenhams mest spännande uppgift för säsongen.

Spel: Norwich vinner mot Tottenham – odds 4.20 bet365

/Mr_England

mr_england - 30 Oktober, 2012, 21:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2012-10-31 20:19:21

#
Norwich v Tottenham

*

Norwich: Bunn, Whittaker, Turner, Ryan Bennett, Tierney, Snodgrass, Fox, Butterfield, Surman, Howson, Morison
*

Subs: Rudd, Holt, Jackson, Elliott Bennett, Garrido, Barnett, Tettey

*

Tottenham: Lloris, Walker, Dawson, Caulker, Naughton, Sigurdsson, Livermore, Carroll, Falque, Bale, Dempsey
*

Subs: Cudicini, Vertonghen, Huddlestone, Lennon, Defoe, Townsend, Smith
*

Referee: Jon Moss

Moneyline - 2012-10-31 16:46:44

Rygg!!