Speltips

Speltips Malmö - Örebro

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-01 20:00 Spela här

Speltips Malmö - Örebro
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2,00 Speltips: BLGM
2012-11-01 20:00 Malmö - Örebro BLGM 2,00 Moneymaker

Båda lagen gör mål:

Jag vet vad ni tänker, har snubben gått och blivit galen? Malmö som har guldet att spela för möter ett ÖSK som redan åkt ur allsvenskan, det kan väl bara sluta på ett sätt nämligen en Malmöseger med 3,4 - 0. Jag är helt övertygad om att Malmö vinner och förmodligen gör det klart men att de håller nollan är jag inte säker på.

Senast släppte de ljusblå in ett mål mot Djurgården i en match lik denna där det ena laget har allt att spela för. Det intressanta var att Djurgården lika gärna kunnat göra både 3-2 och 3-3 eftersom MFF spelar så offensiv fotboll tenderar de att glömma försvarsspelet.

Örebro har inget förutom äran att spela för något som kan låta lite klichéigt men jag tror att de vill lagen i Superettan att nästa säsong kommer bli ÖSK:s tåg tillbaka till Allsvenskan. Örebro har lyckats göra mål mot samtliga guldkandidater och senast såg vi ett imponerande spel mot Helsingborg.

Det enda som jag ser förindrar detta spel är om Malmö leder med 1-0 i typ 80:e minuten, då kommer de förmodligen hålla i bollen för att säkra upp vinsten men att ÖSK skall lyckas peta in bollen fram tills dess ser jag som en absolut möjlighet. De tre senaste möten lagen emellan har inneburit BLGM.

För fler spel och en härlig trippel kolla in min twitter #nyatag

Resultat? 3-1 till Malmö och vi klarar spelet innan halvtid // God tur!

Moneymaker - 01 November, 2012, 00:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!