Udinese - Catania BLGM satt som en smäck (2-2). Två lag som visade styrka offensivt mot decimerade försvar.

Ikväll har jag hittat ett nytt BLGM i Serie A!

Genoa var ruskigt nära på ett ramla ur under fjolårs säsongen. Det var fullständig kris, supportrarna strejkade och spelarna fick gång på gång prata med supportrarna och förklara sig.
Det var förra säsongen, nu har man bytt ut en hel del spelare och är inte riktigt lika starka iår på pappret. Man har tagit 9 poäng på 9 matcher och det ger dom en plats ovanför strecket.
Genoas målsättning är att hänga kvar och det ska man ha en god chans att göra. Denna säsong hittills arbetar man mer som ett lag och har inga direkta stjärnor av rang.
Trots att de stora stjärnorna saknas har man ett lag med bra kvalité.
Startelvan ikväll kan se ut enligt följande:

Frey; Sampirisi, Canini, Granqvist, Moretti; Piscitella, Toszer, Kucka, Antonelli, Jorquera; Immobile

Marco Boriello kan alltså inte spela imorgon. Immobile ersätter och den killen kan göra mål, fråga bara Sveriges U21 lag. Kan växa ut och bli en av Italiens stora stjärnor i framtiden.

Fiorentina kommer alltså på besök imorgon och de har inlett säsongen bra och iår satsar man på Europa platserna. Man har en vass trupp med mycket skicklighet. Spelare som Jovetic, Ljajic, Valero och Pizarro håller alla hög klass.
Startelvan ikväll kan se ut enligt följande:

Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Tomovic; Cuadrado, Migliaccio/Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Pasqual; Ljajic, Jovetic

Stark elva, framförallt offensivt.

Varför Båda lagen gör mål?
Genoa har på hemmaplan nätat i 14 raka tävlingsmatcher, Fiorentina har nätat i 9 av 10 matcher på bortaplan.

Lagen har mötts 8 gånger på Genoas hemmaplan, 6 av dem har slutat med BLGM. De 4 senaste har slutat med BLGM. 2007 spelade lagen 0-0. Genoas 4 senaste hemmamatcher har slutat med BLGM, Fiorentina 4 senaste borta har likaså slutat med BLGM.

Blir rörigt med all statistik, men kan vara en viktig faktor. Statistik ljuger sällan och imorgon tror jag på en öppen match mellan två lag som vill framåt.
Fiorentina lär ta tag i matchen och styra tempot med deras bollskickliga mittfält. Vid minsta misstag kommer dock Genoa att vara där och ställa om i ett ruskigt tempo på Immobile och Jorquera!

Genoa - Fiorentina : Båda lagen gör mål spelas till Spelvärda 1.80 hos bet365 .

Följ mig på Twitter för övriga spel:

www.twitter.com/jesperrydh

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip