Speltips

Speltips Arsenal W-Potsdam

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-01 15:00 Spela här

Speltips Arsenal W-Potsdam
Land: Europa Liga: W Champions League
Odds: 1.73 Speltips: 1 hcp +0.5
2012-11-01 15:00 Arsenal W-Potsdam 1 hcp +0.5 1.73 RalleArvid

Ett bedrövligt Wigan gjorde inte det jobb jag önskat mig men det gladde mig på ett annat, icke-rek plan, men det är ju ovidkommande såklart. Det lämnar mig på två raka rekar utan framgång och det är väl inget vi tänker ska fortsätta ikväll.

Visst, även att jag bor i London och även att jag går på väldigt mycket livefotboll här så finns det gränser även för mig. Därför nöjer jag mig med att reka denna kvinnliga Champions League-match snarare än att följa den på plats.

Två giganter inom denna genre möts och tittar man på deras form och statistik är det bara löjligt. Arsenal har inte förlorat på 16 matcher och bland dessa finns en hel del segrar utan större bekymmer eller hot om poängtapp.

Potsdam tillhör samma kategori av absurd seger/form-statistik men förlorade faktiskt mot Frankfurt på hemmaplan med 2-1 för ”bara” 6 matcher sedan. Förövrigt exakt samma motstånd och resultat som innebar Arsenals senaste nederlag.

Det är första mötet i åttondelsfinalerna i Champions League och Arsenal måste få med sig ett bra resultat i första mötet då borta kommer bli en riktigt svår nöt att knäcka. Lagen har inte tidigare mötts och jag tror att tyskarna kommer ha en hel del respekt för de engelska giganterna och nöja sig med ett oavgjort resultat här tryggt uppbackade av vetskapen om sin fantastiska styrka på hemmaplan i Champions League.

Båda lagen har vunnit turneringen tidigare och vet vad som krävs, Arsenal har vunnit en gång och tyskarna två gånger. Arsenal, som häromsistens säkrade ligatiteln i England har aldrig någonsin misslyckats att ta sig förbi denna fasen av turneringen och de planerar nog inte att så ska bli fallet i år heller.

I kombination av revanschlusta (då Arsenal aldrig på tre försök lyckats ta sig förbi hinder i form av tyskt motstånd), något som coachen kommer trycka på (kan givetvis även innebära motsatsen) och det faktum att Potsdam är svagare än på länge truppmässigt då man tappat många spelare nyligen gör att jag tror att Arsenal har en klart godkänd chans att få med sig minst ett kryss idag.

Arsenal asian hcp +0.5 Spelas till 1.73 på Betfair .com

Lycka till girls!
/@RalleArvid

RalleArvid - 01 November, 2012, 11:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!