Speltips

Speltips Södertälje-BIK

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-11-01 19:00 Spela här

Speltips Södertälje-BIK
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2,00 Speltips: X2
2012-11-01 19:00 Södertälje-BIK X2 2,00 Hooch

Kvällens möte i AXA Sportcenter som sänds på Viasat Hockey bjuder på en mycket intressant match ur spelhänseende i mina ögon. Två lag som är i mycket bra form och haft stora framgångar den sista tiden. Bofors har sedan den starka starten fortsatt stabilt och spelar en hockey som bygger på tufft och aggressivt spel med ett tillknäppt och disciplinerat försvarsspel.

Södertälje inledde bedrövligt dåligt, men har sedan NHL förvärven lyft sig ordentligt och nästan spelat lite över sin egen förmåga. Till kvällens match saknar Södertälje Johan Andersson (ryggskada) samt att NHL spelaren Carl Hagelin är ett ytterst osäkert kort då han klev av sist med en axelskada. Tonerna från Södertälje ger signaler om att Hagelin inte spelar alls. OM Hagelin ändå kommer till start lär han spela tejpad och på smärtstillande vilket BIK spelarna inte kommer vara sena att utnyttja. Betänk att Hagelin redan de få matcherna han spelat producerat 5 mål och 6 ass så ett avbräck av honom lär minst sagt kännas.

BIK kommer ordinarie och har dessutom ett jätteplus i NHL förvärvet Marcus Johansson som kliver rakt in i laget till kvällens match.

Jag tror matchen kommer bli jämn men med orosmolnen som råder i Södertälje och med tanke på att Södertälje haft marginalerna på sin sida de två sista matcherna med sena avgöranden i 3:e perioden tror jag nu att en reaktion kommer! Att BIK ger 2,00 på X2 tar jag direkt utan att blinka! Raka 2:an @ 3,30 finns för den tuffe. Som parentes kan nämnas att BIK hittills inte kryssat under säsongen! X2 som sagt!

Rygga på egen risk! //Hooch

Hooch - 01 November, 2012, 17:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jaan Molenaar - 2012-11-01 18:51:52

Rygg!!