Speltips

Speltips QPR-Reading

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-04 14:30 Spela här

Speltips QPR-Reading
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.85 Speltips: 1
2012-11-04 14:30 QPR-Reading 1 1.85 mr_england

Jag tackar för den uppskattning och alla de hyllningar jag fått efter min rek på Norwich till 4.20 i onsdags. Det värmer! Total ROI är nu 158 efter 55 rekar. Det innebär att du hade gjort en ren vinst på 31 850 kr om du satsat 1000 kr på samtliga mina rekar.

Den här gången väljer jag att spela på QPR mot Reading...

Jag är inte imponerad av QPRs värvningsfilosofi och håller med de som tycker att QPR har fokuserat för mycket på att köpa namn, för gamla spelare och spelare från stora klubbar som Chelsea och Real Madrid i stället för yngre lovande spelare som är hungriga och har framtiden för sig. Även om jag inte är jätteimponerad av QPR så tror jag inte de är så dåliga som tabellplaceringen antyder och med spelare som Julio Cesar, Jose Bosingwa, Ryan Nelsen, Shaun Wright Phillips, Samba Diakite, Adel Taarabt, Junior Hoilett, Esteban Granero, Kieron Dyer, Djibril Cissé, Andrew Johnson, Bobby Zamora mm i truppen kommer de snart börja klättra i tabellen. Jag tror den resan börjar redan mot Reading.

QPR har startat säsongen uselt och är fortfarande utan seger efter nio omgångar och ligger sist i Premier League. Det är långt ifrån vad QPRs rika ägare hade hoppats på. Trots den svaga starten och det faktum att de ännu inte vunnit tycker jag att de har visat lite bättring i de två senaste matcherna mot tufft motstånd. Näst senast spelade man 1-1 hemma mot Everton och senast förlorade QPR med 1-0 borta mot Arsenal.

Den första QPR-segern närmar sig och jag tror den kommer nu mot ett svagt Reading som jag rankar som Premier Leagues sämsta lag tillsammans med Southampton. Reading har inte alls imponerat på mig spelmässigt och tittar man på truppen så är den väldigt tunn. Jag tror inte att de har en chans att klara sig kvar i Premier League den här säsongen. Även Reading är segerlösa så här långt och har bara tagit fyra poäng på åtta matcher så vi står inför ett riktigt bottenmöte.

Då det börjar bli skarpt läge för QPR tror jag att de äldre mer namnkunniga spelarna kommer vakna till och spela bättre än vad de gjort i inledningen. De har nu även fått ett antal matcher att lära känna varandra och spela samman ett lag. Det har sett lite bättre ut på slutet även om det fortfarande finns mycket kvar att önska. När QPR nu står inför en av de lättaste hemmamatcherna under hela säsongen så tror jag att det är dags för en seger. Hemmafördel, ett förbättrat spel och en känsla av att de är på gång samt framförallt skillnaden i kvalitet på spelarmaterialet kommer till sist avgöra till QPRs fördel i den här matchen.

Lagen har redan mötts en gång den här säsongen. Det var i ligacupen och då vann Reading med 3-2 borta på Loftus Road. Då var dock QPR det klart bättre laget spelmässigt men förlorade på försvarsmisstag. Oavsett så tar jag inte för allvarligt på matcher i ligacupen då det är svårt att veta vilken inställning lagen har. Många lag kan ibland till och med vara glada att åka ur den cupen för att slippa för mycket matchande.

Spel: QPR vinner mot Reading – odds 1.85 bet365

TV: Viasat Fotboll/ Viasat HD

/Mr_England

mr_england - 02 November, 2012, 02:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
sit - 2012-11-04 12:12:00

Klart, statistik går inte stirra sig blind på. En känsla och kunskap om matchen och alla parter underlättar. Den verkar du ju ha grepp om, bevisligen.

mr_england - 2012-11-04 12:05:10

sit: Jag vet inte riktigt var Newcastle står ännu den här säsongen. Har svårt att få en känsla av om de är fågel eller fisk. Tcker de stundtals varit bra men stundtals dåliga. Kanske har någon annan ett bättre svar. Att det finns värde i oddset tycker jag dock då inte Liverpool imponerar. Mer på att Liverpool är svaga än att Newcastle har övertygat mig.

Ser man till tabellen och statistiken så här långt är QPR ett dåligt spel. Nu är det inte så enkelt att man bara kan titta i tabellen och lägga sina spel efter det. Då hade vi alla varit Bill Gates. Jag har en känsla av att det är skarpt läge för QPR idag och att de kommer vara bättre än tidigare samtidigt som jag inte är imponerad av Reading. Jag tror att QPR vinner den här matchen 7 ggr av 10 vilket motiverar spel.

sit - 2012-11-04 11:55:21

Kan fråga vad du anser om spelvärdet i Newcastle idag? 6 ggr pengarna på ett lag som jag rankar högre än Liverpool sett till dagsform känna spelbart (1% iaf).

sit - 2012-11-04 11:52:05

Bra rek Mr!

Förklara lite hur du ser QPR chanser att vinna i procent? 1.83 är känslomässigt kanske tom lite för lågt om man ser till säsongen. Men visst ska namnen någon gång vakna..

RoevEld - 2012-11-04 11:12:50

Läs inte hans rekar då....

Rygg på denna! Tror QPR säkrar årets första 3a idag

Frostline - 2012-11-03 13:32:01

Ytterliggare arrogans ifrån din sida. Oväntat..

Får hoppas att dina resultat snart tar ner dig ifrån din "tron".

mr_england - 2012-11-03 13:14:17

Frostline: Det är inte jag som satt mig på en pedestal. Det är mina resultat.

Jag föredrar dock tron före pedestal...

Frostline - 2012-11-03 12:57:34

@mr_england

Jag tror du borde hoppa av den pedestal du satt dig själv på. Du framkommer bara som en extremt arrogant människa.

mr_england - 2012-11-02 14:14:50

Beckett: Jag tackar för berömmet!

Det är svårt att vara ödmjuk då man är bäst men jag försöker så gott jag kan :)

Beckett - 2012-11-02 06:46:17

DU förtjänar beröm! Du har tidigare fått utstå så jävla mycket skit av en hel del nötter som inte förstått sig på ditt skrivande.
Nu har de personerna tvingats lägga sig platta av den enkla anledningen att du är bland de få som levererar.

Jag har alltid gillar ditt sätt att skriva, och jag håller med dig till väldigt stor del i dina värderingar (de du blottat i ditt skrivande) och jag tvekar inte att rygga dig.

Tack för en bra blogg.

(En sak jag reagerat på är att du har blivit mycket mer ödmjuk i dina analyser. Är det medvetet?)