Speltips

Speltips Sofia Arvidsson-Jie Zheng

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-11-02 15:00 Spela här

Speltips Sofia Arvidsson-Jie Zheng
Land: WTA Sofia Liga: Liga
Odds: 2,20 Speltips: 2-0
2012-11-02 15:00 Sofia Arvidsson-Jie Zheng 2-0 2,20 73heodBEps

bet365 livestreamar matchen.

Äntligen!!!!!

Som jag hare väntat på att Sofia Arvidsson skulle få ta steget in i slutspelet i Sofia. Sofia åkte till denna turnering som reserv och dessvärre har ingen dragit sig ur innan sista omgången. Hade hon fått vara med i turneringen från början så hade jag sagt att hon hörde till favoriterna. Man kanske kan tänka sig att det inte är så motiverande att spela en match utan någon betydelse. Men i Sofias fall så vill hon få med sig varje rankingpoäng hon kan få inför nästa säsong. Sofia kommer vara taggad till tänderna inför den här chansen det lovar jag. Hon vill ju också visa upp sig efter att suttit bredvid hela turneringen.

Sofia Arvidssons motståndare idag är inte av någon större kaliber. Idag kommer Jie Zheng komma ut och spela sin sista match för året. Hon gör det efter att ha förlorat de två tidigare matcherna i turneringen. Det jag sett så har jag inget att oroa mig för. Hon har iofs tagit ett set i turneringen (det såg jag inte) och det var turneringens första. Hon är som sagt redan klar för semestern och har ingen direkt morot inför denna matchen i eftermiddag.

När reserver kommer in i denna typen av turneringar så brukar de alltid prestera på en hög nivå. Hon är utvilad och redo för denna uppgiften till skillnad mot Zheng.

Sofia Arvidsson och Jie Zheng har mötts en gång sedan tidigare och det var förra året. Då vann Sofia enkelt i två raka set just på hårt underlag. 6-3,6-2. Till detta måste jag också säga att Sofia är i sin livs form om hon nu har behållit den sen förra veckan då hon pressade Wosniacki till ett tufft tredje set. Denna turneringen kommer vinnas av Caroline.

Jag har rekat Sofia vid tre tillfällen tidigare och varje gång har de gått in. Hade det inte funnits en morgondag och så vidare hade jag satt allt jag ägde på denna matchen. Har väntat på att Sofia skulle spela igen då hon är sjukt underskattad för tillfället. Jag vet att hon har varit svag i många år men vi står nu inför Sofias lyft. För att det ska ske så krävs det bättre ranking så hon slipper möta tunga pjäser i varje turneringsinledning. Därför är dagens match av stor vikt.

2-0 i set sitter 9 av 10 gånger och vi får 2,20 på detta. Helt underbart säger jag, taget säger du!

Dagens överlägset bästa spel!!!!!
/73heodBEps

73heodBEps - 02 November, 2012, 11:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
chrisrekare - 2012-11-02 13:18:42

Ryggar en röding! Tack för tipset!