Speltips Llodra - Querrey

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-11-02 19:00
Land: Frankrike
Liga: ATP Paris
Odds: 2,06
Speltips: Llodra
Spela på Speltips Llodra - Querrey
Börja spela här
Spela på Llodra
Llodra lyfts fram av publikens hejarop som den hjälte han faktiskt är. Han har mött Gimeno-Traver, Isner och Del Potro. Två spelare i den ytterska världstoppen. Hur många gånger har fransmannen blivit breakad? Svar: 0

Hur många breakbollar har han behövt rädda? Svar: 0

Llodra har alltså inte ens varit i närheten av att bli breakad av spelare som Del Potro och Isner. Det är närmast overkligt. Tittare vi närmare så fransmannens servestatistik så finns det inte mycket att kritisera. Över 60% förstaservar i samtliga matcher och över 60% vunna andraservar är sjukt imponerade, särskilt med tanke på motståndet.

Det här är alltså helt förkrossande siffror och jag är övertygad om att Raonic, Isner och Karlovic tittar med avund på Llodras stats.

Man ska inte förringa Sams insats heller. Att slå Djokovic i en Master är det inte alla som mäktar med under karriären. Men Raonic är inte bra nu, förmodligen sämre än vad Isner är i dagsläget.

Sam Querrey har dessutom en stor svaghet i sin backhand och räkna med att Llodra slicar ner bollen där och rusar fram på nät. En taktik som fungerat utmärkt hittills.

Två spel är intressanta idag:

Llodra till 2,06 på bwin (låg) och över 9,5 games i första set på bet365 till 1,44 (hög).
Spela på Llodra - Querrey hos Bwin
Poldan - 2 November 2012 - 11:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: