Speltips

Speltips Manchester United - Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-03 13:30 Spela här

Speltips Manchester United - Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.75 Speltips: 1a hcp-1
2012-11-03 13:30 Manchester United - Arsenal 1a hcp-1 2.75 Mattemannen

Goddag! Detta är min första rek här på rekart och klart så har inte mycket tidigare statistik att visa upp! Morgondagen har ett stort utbud av intressanta matcher och jag väljer att fördjupa mig mer i den kanske största av morgondagens matcher, med andra ord, matchen mellan Manchester United-Arsenal!

Nog om det, nu riktar vi blickarna mot Manchester och närmare bestämt till Old Trafford. Det nalkas stormöte då gästande Arsenal ska försöka ta poäng av liga 2an Manchester United vilket jag ser som högst osannolikt.

Det har varit en intensiv vecka för både United och Arsenal med spel i ligaspelet kombinerat med cup spel både i Europa och i den inhemska cupen. Även om båda lagen har luftat på spelare hit så tar det på krafterna!

Arsenal har varit väldigt upp och ner denna säsong. Man har gjort en ok säsong fram till den senasta tiden. Den nedåtgående formen startade då man gästade Norwich och åkte hem med en 0-1 förlust i bagaget. Man gästades efter det av ett förvisso bra Schalke men tror inte att det är en så stor tröst då man återigen kammade noll poäng och 0-2 förlust. Menmen livet går vidare och såsmåningom gästas man av QPR och lyckadades till slut med nöd och näppe få in det förlösande 1-0 målet som gav 3 viktiga poäng. Sedan var det dags för cupmöte mot Reading som man till slut på ett mirakulöst sett lyckades vända 0-4 till 4-4 för att sedan vinna på förlängning! Starkt, visst, men det ska sägas att det är en helt annan sak att spela mot Reading gentemot att spela mot United. Dessutom var det inte riktigt samma spelare som spelar imorgon!

United däremot ångar på i vanlig takt. Sir Alex verkar ha fastnat för filosofin "anfall är bästa försvar" då man släpper in en hel del mål men lyckas alltid göra mer mål än motsåndarlaget! Samtidigt som Arsenal tog sig ann Norwich så gästades United av Stoke som tog ledningen tidigt i första halvlek efter att Rooney glömt vilket lag han spelar i och nickat bollen i eget mål. Han kompenserade dock det med att vända på matchen som slutade med en 4-2 seger för United. Efter den 3poängaren gästades man av Braga i cl. Tidigt i första havlek hamnade United i ett 0-2 underläge men lyckades på vanlig Unitedmanér vända och till slut vinna med 3-2! Efter denna match så väntade en otroligt tuff bortamatch med Chelsea. Man lyckades efter en del tur med domsluten få med sig en 3-2 seger vilket var starkt. 3 riktigt viktiga poäng som gjorde att man hakade på chelsea i toppen. United fortsatte sedan med en cupmatch mot chelsea igen där man ställde upp med ett rent b-lag då bara en spelare från helgens ligamatch fanns med från start. Man gjorde det dock riktigt bra och hade med sig 3-2 till den 94e minuten då man lite olyckligt drog på sig sin andra straff som chelsea satte och lyckades även vinna förlängningen.

Nog om det och nu till mogondagens match! United har en offensiv som håller högsta klass. Finns inte många lag som kan matcha den. Valencia och Young som inte brukar ha några problem med att runda sin ytterback och sen Rooney och RVP längst fram som besitter i princip allt som en anfallare ska ha. Vi har avslut av högsta kaliber och en spelförståelse som är något utöver det vanliga! Klass rakt igenom skulle man kunna kalla det. Sen har United den unge och påhittige Cleverly på mitten som gör ett enormt jobb i defensiven men även hittar finurliga passningar.

Arsenal har även de namnkunniga spelare där fram, Giroud, Podolski, Arteta, Cazorla och Gervinho är inga dussinlirare direkt även om de inte riktigt har klickat än. Avsaknaden av RVP är stor även om vissa inte håller med där. Jag menar, 1 mål på de 3 senaste matcherna om man bortser från cupen då... Inte mycket att komma med eftersom det inte är några jättelag man ställts mot om man bortser från Schalke.

Som sagt, United hcp 1 finner jag spelvärt för att United ALLTID gör mål nuförtiden och att Arsenals offensiv inte har klickat än så länge. Rvp och Rooney gör minst 1 var och det skulle inte förvåna mig om United gör minst 3 baljor mot ett Arsenal som man inte riktigt vet var man har dem! Flashback från förra årets kross kanske?

Lycka till!

Mattemannen

Mattemannen - 02 November, 2012, 14:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mattemannen - 2012-11-03 10:59:59

Ja slänger in en slant med det med! Tack

Adde365 - 2012-11-03 10:25:15

håller absolut med men lite säkrare att köra asian -1 @ 2,2, då får man pengarna tillbaka om dom bara vinner med 1 mål.