Speltips

Speltips West Ham-Man City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-03 18:30 Spela här

Speltips West Ham-Man City
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2,62 Speltips: ö 3,5 mål
2012-11-03 18:30 West Ham-Man City ö 3,5 mål 2,62 RalleArvid

Stärkt av min framgång i kvinnliga(!!!) Champions League-spelet häromdagen kastar jag mig in i en fullspäckad Premier League-helg med en personlig uppenbar höjdpunkt som många av er säkert inte delar. Nämligen???? Jo, West Ham-Manchester City!

Manchester City har varit fullständigt oigenkännliga i defensiven i inledningen av säsongen. Man har faktiskt fortfarande inte hållit nollan. Nu besöker man Upton Park där West Ham faktiskt har varit imponerande starka från och med sluttampen av förra säsongen (efter att ha haft klubbens värsta hemma-streak i historien på hemmaplan i mitten av förra säsongen) och i inledningen av denna. Enda plumpen i protokollet så här långt för Hammers hemma är Arsenal där man inte räckte till.

West Ham har gjort mål i samtliga matcher på hemmaplan denna säsong i ligan och City har inte hållit nollan än som sagt. I de 2 senaste matcherna har West Hams hemmamatcher involverat 4 mål och 5 mål. Lägg därtill att en match i ligacupen involverade 5 mål däremellan. Av Citys bortamatcher i ligan denna säsong har de 4 senaste slutat med att båda lagen har gjort mål och detta är något jag förväntar mig på Upton Park likväl.

En hel del tämligen målrika matcher i historien lagen emellan med en tydlig City-dominans med senaste tre-poängaren för Hammers 2009. City är givetvis solklara favoriter trots bortaplan och trots West Hams fina hemmapoängs-produktion.

För West Ham är Vaz Té det mest kännbara avbräcket men å andra sidan är laget OERHÖRT stärkt av att Collison inte kommer till start. I City är skadeläget liknande (förutom att man har en oerhört mycket starkare trupp givetvis) då Richards och Rodwell saknas.

Målrikt kommer det bli, dels på grund av Citys bristande försvarsspel denna säsong, dels på grund av West Hams imponerande hemmaspel denna säsong. Jag tror även att båda lagen misslyckas att släppa in mål/båda lyckas att göra mål. Samt är ett intressant sidospel att Andy Carroll lyckas göra sitt första mål imorgon. Det har hängt i luften i ett par matcher nu och han har varit fantastisk. Dessutom har han gjort fyra mål mot Manchester City hittills i sin karriär, fler mål än han någonsin har gjort mot någon annan motståndare i England.

1.64 på Nordicbet för båda lagen gör mål.
2.62x för mitt huvudspel Över 3.5 imorgon (på WilliamHill).
3.45x för Andy Carroll att göra mål at any time på Nordicbet .com

Lycka till lads!
Twitter: /@RalleArvid

RalleArvid - 02 November, 2012, 17:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2012-11-03 13:05:32

Tack BajenWolves. Fantastiskt nickname förövrigt! Fin kombo!

BajenWolves - 2012-11-03 10:55:43

När du skriver inte hållit nollan så menar du på bortaplan naturligtvis?! Hemma har man väl ändå hållit nollan(Swansea, Sunderland)

Jonas O. - 2012-11-03 09:07:04

Fegar och kör ö 2,5. Bra rek.

DrTehrani - 2012-11-03 00:09:46

Jag din resonemang låter ju rimligt så vi ryggar på det ;)