Speltips

Speltips Perth Glory - Newcastle Jets

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-03 12:00 Spela här

Speltips Perth Glory - Newcastle Jets
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.85 Speltips: Över 2.5 mål
2012-11-03 12:00 Perth Glory - Newcastle Jets Över 2.5 mål 1.85 master

OBS: Matchen startar 11.45!!

Det gick bra senast när jag rekade en match i Australien. Newcastle Jets tog då emot bortasvaga Melbourne Victory och vann med 2-1 efter två mål av legenden Heskey. Jag hade både raka ettan och Ö 2.5 mål.

Tidigare idag spelade man raka ettan i Sydney - Melbourne Heart till 2.40 och den satt också fint till 2.40. Aussie har gått bra på sistone, så det är bara att fortsätta så får vi se hur långt det kommer att gå.

Till imorgon jag har funnit ett överspel i Australien. Återigen är Newcastle Jets med i matchen. Perth Glory tar emot Newcastle Jets.

Perth Glory är ett otroligt starkt hemmalag och har denna säsong full pott på sin hemmaarena. Matcherna har vunnits relativt enkelt med siffrorna 1-0 och 2-0. På bortaplan har det gått betydligt tyngre då det har blivit två knappa förluster mot Central Coast och Sydney. Just senast mot Sydney fick mittbacken Pantelidis rött kort och kommer alltså inte medverka i morgondagens match. Ett stort avbräck då han varit en av de bättre i backlinjen. Även kaptenen och mittfältare Burns är borta från spel mot Newcastle Jets. Sedan vet jag inte om anfallaren Smeltz är tillbaka i truppen(inte hittat något om honom), men om han är tillbaka är det verkligen en FÖRSTÄRKNING.

Newcastle Jets inledde säsongen uselt då det blev en 0-2-förlust hemma mot Adelaide. Men efter det har det sett riktigt bra ut mest tack vare en grym offensiv med Heskey och Griffiths som hittat nätet flera gånger. Laget har tre raka segrar och samtliga matcher har slutat målrikt - över 2.5 mål. 2-3, 2-1 och 2-1. Till denna match får man tillbaka James Brown från skada.

Perth Glory är alltid starka på hemmaplan och jag har svårt att se att de inte ska göra minst ett mål på ett rätt så skakigt Jets-försvar - som dessutom får klara sig utan mittbacken Pantelidis och defensiva mittfältaren Burns. Men sedan är det så att jag även tror att Newcastle Jets gör MINST ett framåt med tanke på den vassa offensiven med Griffiths, Heskey och Goodwin.

Spel: Över 2.5 mål i matchen @ 1.85

Rygga på egen risk och lycka till om ni ryggar!
Kommentera gärna vid rygg! :)

/master

master - 02 November, 2012, 17:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas - 2012-11-03 10:07:58

Hoppar in på denna