Speltips

Speltips Jönköping v Falkenberg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-03 15:00 Spela här

Speltips Jönköping v Falkenberg
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 3,45 Speltips: 1
2012-11-03 15:00 Jönköping v Falkenberg 1 3,45 holms

Först och främst. Jag anser att Jönköping är ett något bättre fotbollslag än vad Falkenberg är. Inga ljusår eller så, bara något bättre.

Sista matchen för säsongen nu. Jönköping spelar "bara" för placeringar medan Falkenberg behöver en poäng för att säkra bort den otäcka kvalplatsen. En kvalplats som i sådana fall skulle betyda ett besök till Örebro.
För Jönköpings del, det här med placeringar. Vid vinst och lite flyt med andra resultat, då man man sluta sexa i tabellen. Och om jag förstått saken rätt så blir det betydande extrapolletter (viktiga sådana) för klubben ju högre upp man hamnar.
Det i sig är en morot. Och spelarna har också gett sig själva en morot så det räcker och blir över för att man ska gå in 110 % för en vinst här.

Jönköping kommer till spel helt ordinarie. Inga skador eller avstängningar.
För Falkenbergs del så ställer man upp med samma lag som senast. Då saknades Anton Wede pga avstängning. Han hade man förstås gärna haft med här, men han har nu istället insjuknat och missar matchen.

Så här.
Jönköping har bara förlorat en enda hemmamatch på hela året. Tror även att man bara gått mållöst en enda gång. Hemma på Stadsparksvallen är man med andra ord väldigt svårslaget.
Har personligen varit i kontakt med spelare som garanterat att tändningen är den exakt samma som vid vilken match som helst. Morötter finns så det räcker och blir över. Och ja, jag hade faktiskt kastat om decimalerna om jag haft det jobbet.

Och, inte att förglömma. Lika svårslaget Jönköping är hemma, nästan lika tamt är Falkenberg på resande fot ...

holms - 02 November, 2012, 20:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ingestrand - 2012-11-03 09:33:51

Zingo82:
Hur stor chans tror du det är att Degerfors vinner med 8 mål eller mer???...vilket är vad som skulle krävas för att Falkenberg inte ska klara sig med ett kryss

Jonas O. - 2012-11-03 09:02:56

Håller helt med holm. Värdet ligger på ettan till 3,45. Nervöst och spänt hos FFF mot ett j-södra med spelglädje. RYGG.

Holm tack för förtroendet som enda spelet i dagens bästa spel igår. Skönt att Vänersborg vann med hcp med.

zingo82 - 2012-11-03 01:59:13

skulle vara intressant och läsa en rek från dig som inte bara låter vettig utan även också ÄR vettig, finns väl ingenting som talar för J - södra imorrn? jag håller med dig om att j-södra är ett starkt hemmalag och visst att det är ett högt odds på södra men motivationen ligger hos falkenberg som kanske inte klarar sig med kryss utan måste gå för seger, vilket då kommer resultera i luckor bakåt, jag hittar inget spelvärde i 1:an utan spelar den gamla klyschan att motivation slår klass 2,20 på falkenberg spelas i en dubbel med värnamo x2 1,78 alltså 3.92 i odds på en motivations dubbel =)