Speltips

Speltips Hannover - Augsburg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-03 15:30 Spela här

Speltips Hannover  - Augsburg
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1.80 Speltips: Hannover Ö 1.5 Mål
2012-11-03 15:30 Hannover - Augsburg Hannover Ö 1.5 Mål 1.80 jbf

Jag ger mig in på Tyskland den här Lördagen och tycker mig hittat ett ganska bra spel för ett ganska okej odds. Det är att Hannover gör minst 2 mål hemma mot Augsburg.

Och det är ju ganska troligt att dom gör det, varför då?
Jo på just hemmaplan så har Hannover gjort minst 2 mål i 8 av 9 tävlingsmatcher i år, enda gången man inte lyckades göra 2 mål på hemmaplan var mot mästarna Dortmund och det är väl inte fy skam det.

Augsburg då, hur har dom det i defensiven?
Ja alltså, för att vara ett lag som faktiskt ligger allra sist i tabellen med ynka 6 poäng på 9 matcher så har man släppt in förvånansvärt lite mål, problemet hos dom ligger dock inte där utan framåt.

Men visst fan ska Hannover 3e mest mål i Bundesliga kunna göra minst 2 mål mot ett Augsburg som ligger sist i tabellen, det borde man kunna kräva. Och Hannover har ju en del spelare som har offensiva kvalitéer. Bl a så har man Didier Ya Konan, Jan Schlaudraff, Mame Biram Diouf, Szabolcs Huszti, Artur Sobiech och Lars Stindl. Och det är väldigt jämt fördelat med målskyttet på dessa spelare, så man kan säga att Hannover inte är direkt beroende av någon stor målskytt vilket är en positiv sak. Men om man vill vända på det så kan det ju även vara en negativ sak då man saknar den där riktiga spjutspetsen, fast jag tycker man har tillräckliga offensiva pjäser här för att göra de 2 mål som krävs för att spelet ska gå in, inget snack om det.

Hannover saknar idag Leon Andreassen, mittfältare som är skadad. Man saknar även backen Felipe. Just Leon är ett avbräck på mittfältet då han är ordinarie, men kommer nog inte sakna honom såpass mycket för att man inte borde göra 2 mål, men ändå.
Augsburg saknar till denna match högerbacken Paul Verhaegh vilket är ett avbräck då han varit helt ordinarie för ett defensivt bottengäng. Kan kanske ställa till det en aning, vi får hoppas på det iallafall.

Formen hos Hannover har mer att önska och man behöver ett trendbrott nu efter 4 raka utan vinst, men visst fan kommer denna match lägligt (mot bottenlaget) när man behöver vinna för att klättra i tabellen som man annars började så bra tidigt på säsongen.

Med tanke på att Hannover ofta gör minst 2 mål på hemmaplan och att Augsburg inte är ett särskilt bra lag. Plus att Hannover verkligen måste visa att man vill åt dom där Europacup-platserna som man så gärna vill ha (igen) så tycker jag ändå att oddset 1.80 på att Hannover gör minst 2 mål är ganska bra.


Så därför spelar jag 8/10 Units på Hannover Ö1.5 Mål till oddset 1.80 @ bet365

Lycka till nu om ni väljer att rygga, så jobbar vi in de 2 mål som behövs på planket.
Twitter @jagbararforlorar

jbf - 03 November, 2012, 02:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!