Speltips

Speltips Real Madrid - Zaragoza

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-03 20:00 Spela här

Speltips Real Madrid - Zaragoza
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.20 Speltips: BLGM
2012-11-03 20:00 Real Madrid - Zaragoza BLGM 2.20 Ninosen

bet365 livestreamar matchen.

Det här blir min första rek på rekat, kan inte påstå att jag är ny här men jag har äntligen tagit till mig modet att skriva en rek.
Matchen jag har valt att skriva om är Real Madrid - Zaragoza på Real Madrids hemmaborg Santiago Bernabéu. Mitt kära Real Madrid är ett lag vars resultat stundtals är väldigt svåra att förutspå, men idag med förutsättningarna som råder så tror jag mig ha hittat ett väldigt bra spel.

Jag har valt att båda lagen gör mål som spel. Det baserar jag dels på dagsform, dels på taktiska grunder, dels på historik och dels på skador.

Real Madrid saknar både Coentrão och Marcelo, alltså båda deras vänsterbackar. Xabi Alonso är avstängd. Khedira är skadad. Både Ramos och Essien är osäkra kort inför matchen. Real Madrid har fått tillbaks Arbeloa efter ett skaddeupphåll, men annars råder det osäkerhet i försvaret.

I går så tränade Real Madrid med den här uppställningen t.ex:
Casillas
Arbeloa - Varane - Pepe - Nacho
Modric - Kaká
Di María - Özil - Ronaldo
Higuaín

Nacho Fernandéz har gjort väldigt få matcher för A-laget och är i grunden ingen ytterback, utan en högerfotad mittback. Varane är född 1993, han är alltså 19 år gammal. Arbeloa är precis tillbaks från en skada och Pepe har gjort ett par misstag i försvaret denna säsong.

Försvarsspelet hos Real Madrid är alltså kraftigt försvagat, om denna startelva är den som står på planen mot Zaragoza. Inte bara det, utan man saknar helt defensiva mittfältare, vilket gör att den redan försvagade backlinjen kommer vara ännu skörare än vanligt. Har man tittat på Zaragozas tidigare matcher mot Real Madrid så vet man att de är skickliga på att kontra.

Samtidigt så kommer Real Madrid ställa upp med en urstark offensiv i form av Higuaín, Di María, Özil, Modric och sist men inte minst, Cristiano Ronaldo. Det finns även en stor chans att Kaká startar, vilket försvagar defensiven men ökar den offensiva styrkan ännu mer. Att Real Madrid gjort mål är ingen högoddsare direkt. Framförallt inte när Zaragozas tränare, Manolo Jiménez, gått ut och sagt att Zaragoza inte kommer lägga sig på försvar hela matchen utan tänker anfalla mot Real Madrid, vilket inte alls är ologiskt när Real Madrid saknar försvarare och mittfältare. Därför kommer jag spela båda lagen att göra mål till ett drömodds: 2.20.

Andra aspekter att tänka på för dem som gillar statistik är att Zaragoza vunnit sina tre senaste matcher vilket självklart ger dem en självförtroendeboost och kommer antagligen ge dem mer offensiv vilja än om de hade förlorat tre på raken. Real Madrid kommer i sin tur ifrån en vinst mot Alcoyano med 1-4, en vinst mot Mallorca med 5-0 och en 2-1 förlust mot Dortmund. De har alltså släppt in 2 mål på tre matcher och gjort 10 mål. I fyra av de fem senaste matcherna mellan Real Madrid och Zaragoza har båda lagen gjort mål.

Andra sidospel jag kommer spela är: Över 1.5 mål i första halvleken då jag tror att det kommer bli en stark öppninsperiod från båda lagen. Jag kommer även spela Higuaín att göra matchens första mål eftersom han brukar öppna målskyttet för Real Madrid och han brukar vara bra mot Zaragoza.

8/10 Units på Båda lagen att göra mål 2.20
4/10 Units på Över 1.5 mål i första halvleken 1.80
1/10 Units på Higuain att göra första målet 4.50

Lycka till om ni väljer att rygga.

Hala Madrid

EDITERAD 2012-11-04 19.33:16

Ninosen - 04 November, 2012, 19:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2012-11-03 15:10:54

BRA REKAT. RYGG.