Speltips

Speltips Flamengo - Figueirense

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-04 00:00 Spela här

Speltips Flamengo - Figueirense
Land: Brasilien Liga: Campeonato Brasileiro
Odds: 1.80 Speltips: Över 2.5 mål
2012-11-04 00:00 Flamengo - Figueirense Över 2.5 mål 1.80 master

Finns flera intressanta överspel i Brasilien ikväll/inatt, men den jag tror mest på är i matchen mellan Flamengo och Figueirense.

Så här är det. Jag är full medveten om de senaste matcherna. Flamengo: Bara en av fem senaste har gått över 2.5 mål och Figueirense: Bara två av fem senaste.
Men nu är det så att båda lagen ligger risigt till, bortalaget Figueirense en aning mer, vilket betyder att båda lagen måste gå framåt - göra allt för att vinna matchen.

Flamengo har grymma spel i Vagner Love och Renato Abreu. Den sistnämnde stod för ett vackert mål senast. Målskytt igen? Kanske det. Vagner Love är en bra spelare, speciellt för den här ligan. Haft lite svårt med målskyttet, men skapar många chanser. Till slut kommer det att lossna rejält.

Flamengo har stora bekymmer i defensiven då ytterbacken Wellington Silva ådrog sig ett rött kort senast och missar nattens match. Defensiva mittfältaren Ibson, en viktig kugge i laget, missar också efter tre gula kort. Den som också missar matchen är målvakten Felipe som skadade sig i matchen mot Atletico Mineiro för några dagar sedan. Stora avbräck.

Figueirense måste gå för seger, för de ligger, som tidigare sagt, risigt till där nere. Och nu när de verkligen måste gå fram kommer det att se katastrofalt ut bakåt då Figueirense har en usel defensiv. Insläppta målen säger nästan allt, 61 insläppta mål. Flest i hela ligan! Figueirense har inte gjort mål på senaste två matcherna, men senast på bortaplan blev det 2-3 mot Internacional. Så det finns där. Offensiven. Synd bara för Figueirenses del att Vagner Love kommer få väldigt många chanser pga det usla försvaret.

Här tror jag självklart på många mål och väljer alltså att spela ÖVER 2.5 MÅL I MATCHEN @ 1.80

Rygga på egen risk och lycka till om ni ryggar!

/master

EDITERAD 2012-11-03 13.39:04

master - 03 November, 2012, 13:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!