Speltips

Speltips Houston Rockets - Portland Trail Blazers

Sport: Basket Spelstopp: 2012-11-04 01:00 Spela här

Speltips Houston Rockets - Portland Trail Blazers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.91 Speltips: 1 (-5.5)
2012-11-04 01:00 Houston Rockets - Portland Trail Blazers 1 (-5.5) 1.91 LuckyLuciano

Två lyckade rekar igår med Rockets och Bryant över 26.5p, vi kör vidare med Rockets igen.

Rockets har startat väldigt starkt med sitt nya unga och oerfarna lag. Mot Atlanta så hade man matchen genom alla fyra quarters, men släppte in Hawks lite lätt under sista kvarten, men löste det elegant. Harden gjorde sjuka 45 poäng och Lin gjorde 21 poäng. Alla som kollade på Rockets igår såg vilket monster han är och hur motståndarna fruktar denna kille. Inte nog med att han gör poängen, han gör så att lagkamraterna blir fria och kan göra poäng. Harden har under sina två senaste matcher med Houston gjort hela 82 poäng (37 + 45)! Detta är en spelare som kommer att bära Rockets och förhoppningsvis blir det play off.

Blazers då? Man startade säsongen med att slå ett Lakers som har gjort sin sämsta start på 34 år, på hemmaplan (116-106). Det är på hemmaplan Blazers kommer att ta sina poäng och på bortaplan är man väldigt bleka.
Under försäsongen lyckades man bara vinna en match på bortaplan och det var mot just Lakers. Igår förlorade man borta mot Oklahoma som Rockets vann över på hemmaplan för knappt en månad sen under försäsongen utan Harden. Visserligen så ska man kanske inte räkna med försäsongen så mycket, men det är fortfarande en match och en vinst.
Blazers har ett par duktiga spelare som Aldrige och Lillard, men man är ett lag som inte kommer till avslut så ofta och har ett väldigt dåligt snitt och skjuter man inte mot Rockets, då kommer dom att rycka ifrån.

-5.5 kommer Rockets att fixa på sin första hemmamatch i Toyota Center där Harden kommer att få ett stort support och vilja göra ännu bättre ifrån sig.

LuckyLuciano - 03 November, 2012, 16:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!