Linan kanske verkar vara hög, men med all rätt så måste den ligga där.
Dallas har ett rekord på 15-0 i vinster mot Bobcats och ikväll kommer det att bli 16-0. Bobcats vann igår mot Pacers vilket var en stor vinst för dom eftersom det blir inte så många vinster och speciellt inte i en premiär och man bröt en losing streak på 23 matcher! Jag har svårt att se att man nu skulle ta två raka matcher, speciellt mot ett Dallas som har 15-0 mot Bobcats. Förra säsongen hade man NBAs värsta vinstprocent (.106) genom tiderna.

Dallas vann premiären mot Lakers på bortaplan med 91-99 men föll mot Utah på bortaplan. Nu har man fått vila sedan torsdag medans Bobcats fick springa och slita för sin vinst igår och sen resa direkt till Dallas för att förlora ikväll.

Värt att notera är att Chris Kaman kommer troligtvis att spela och är en viktig spelare, även om Nowitzki är borta i nån månad och man har gjort det bra utan Nowitzki. Dallas vann även över Bobcats förra lördan med 99-82.

-9.5 har Dallas fixat 6 av 9 gånger dom senaste gångerna man har spelat på hemmaplan och med vilan man har fått + Kaman tillbaka så ser förutsättningarna för att man klarar linan goda.

This is the stats tab
This is the post tip