Eftersom NBA spelen för natten har så låga odds så måste man hitta hcp-spel som är värda att lira på. Många blir rädda för dessa linor...

Spurs har börjat säsongen riktigt starkt med två vinster och om man vinner idag så har man inte startat så starkt sedan säsongen 07-08. Wow tänker många, men det är inte lätt i NBA. Man vann premiären borta mot Hornets och sedan hemma mot Oklahoma där Parker avgjorde med en tvåpoängare i sista sekunden. En riktig nagelbitare blev det, men man löste det och oddset på den raka ettan låg på 1.71.
Nu möter man ett Utah som igår var nere i New Orleanse och fick stryk utav Hornets med 88-86, ett Hornets Spurs slog på bortaplan med 99-95.
Spurs är väldigt starka på hemmaplan och har klarat linan mot Jazz 14 av 17 gånger och man slog ut Jazz i förra årets slutspel.

Värt att notera är att Ginobili troligtvis kommer tillbaka från en skada, en spelare som betyder mycket för laget. Dallas har vunnit 28 av 30 matcher på hemmaplan mot Jazz. En dag längre vila + Jazz på resande ger Spurs en fördel. Även Tim Duncan såg väldigt pigg och bra ut mot Oklahoma, ett stort styrkebesked.

Ett sidospel som kan vara värt att testa är att Tony Parker gör över 18.5 poäng, han har snittat 21.9 poäng i sina 16 möten med Jazz där 13 har varit vinster. Efter att han avgjorde sist så lär han ha ett fint självförtroende och fixar linan.


Spurs vinner med +8 poäng ikväll. Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip