Speltips

Speltips Los Angeles Clippers - GSW

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-11-04 03:30 Spela här

Speltips Los Angeles Clippers - GSW
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.91 Speltips: 1 (-8.5)
2012-11-04 03:30 Los Angeles Clippers - GSW 1 (-8.5) 1.91 LuckyLuciano

Efter att ha kollat på Clippers två inledande matcher i NBA så har jag överraskats positivt över hur bra dom ser ut att vara. Chris Paul och Blake Griffin har varit två klippor och med deras starka bänk med Odom och Crawford (Billups borta) så är det ett lag som spelar på väldigt bra. Clippers har gjort en riktig bra start med två stabila vinster över Memphis på hemmaplan och Lakers på bortaplan (igår).

Warriors då... Förlorade hemma mot Memphis med 94-104 (Clippers vann hemma med 101-92 i premiären mot Memphis) och man har Brandon Rush borta från spel vilket är ett stort avbräck. Han blev skadad mot Memphis igår.
Även Andrew Bogut kommer att vila inför denna matchen och first-round pick Festus Ezeli kommer troligtvis att starta och försöka stoppa Griffin, vilket blir en svår uppgift att handskas med i sin debut.

Clippers med deras breda trupp och deras fina start blir svåra att stoppa och med Bogut och Rush borta blir det en svår uppgift. För drygt två veckor sedan så vann Clippers hemma mot Warriors med 88-71 (försäsongen). Linan bör dom klara av med deras fina form.

LuckyLuciano - 03 November, 2012, 18:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!