Speltips Sollefteå - Kovland

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2012-11-04 16:00
Land: Sverige
Liga: Div 1B
Odds: 3,20
Speltips: 1
Spela på Speltips Sollefteå - Kovland
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Kort och gott... årets viktigaste match för hemmalaget!

Skiljer i skrivande stund 9P mellan dessa lag och ni förstår innerbörden av denna match för hemmalaget, seger är bara ett måste om det ska bli spel i Allettan efter jul.
Sollefteå startade säsongen väldigt svagt, en stor förklaring är alla skador på framförallt viktiga backar + avstängnigar.
Laget är nu komplett och resultaten har börjat gå rätt väg.
7 poäng på 3 matcher och nu senast 2-1vinst borta mot Övik, serietvåan!
Tränaren är dessutom sparkad och alla i laget verkar glada & belåtna med detta, då han ville införa ett spelsystem som ingen trodde på. Nu spelar sollefteå återigen ett styrspel som lett till framgånger de senaste åren.

Kovlands 3 senaste är 1 vinst å 2 förluster.. segern senast, men 0-10 i dem 2 föregående matcherna.. så formen är ett litet frågetecken för bortalagt? medans sollefteås form är i mottsatt riktning!

Sollefteå har inför denna match ett pinfärskt nyförvärv i Tony Westerlund som är utlånad från Modo, killen har levererat i solle tidigare.

Man kan även påpeka att Kovland möter Sundsvall i deras kommande match.
Ett hett derby för oss som bor i Sundsvall, och fokus kan nog ligga lite på fel match!

Normalt sett är detta en 50/50 match.. 3,20 är på tok för högt på Sollefteå, även 1X till HELA 2ggr pengarna kan vara värt en slant, men som sagt... Solle behöver 3P här!
Spela på Sollefteå - Kovland hos Nordicbet
Ekenbladen - 3 November 2012 - 22:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Ekenbladen - 2012-11-04 09:37

Luvan: jaaa, visst är laget inte lika bra som tex ifjol... men skadorna har varit en stor bidragande orsak å bland annat så fick ju Niklas Öhman 10 (!) matchernas avstänning förra säsongen, varav 7 denna och spelare som lirat i både Elitserien/Allsvenskan är förstås guld värd i ett divgäng.
Tror och hoppas att vändningen är på gång nu, trotsallt halva serien kvar och blir de vinst idag så är det öppet

Luvan14 - 2012-11-04 02:47

Slickar fortfarande munnen och rapar efter ofattbara 10 ggr senast mot Övik. Här ska Solle vara favorit. Vad hade man fått i våras, 1,45? Håller med att det skett en viss uppryckning, men samtidigt bara konstatera att Solle inte är så bra det förutspåddes innan säsongen. Håller inte med om att Kovland har fokus på Sundsvall, snarare tvärtom, detta är en sexpoängsmtach där Kovland kan kapa repet för Solle. Men tror som du att Kovland är på retur nu så bara kasta in degen!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: