Speltips

Speltips Milan-Malaga

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-06 20:45 Spela här

Speltips Milan-Malaga
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 2.20 Speltips: 1
2012-11-06 20:45 Milan-Malaga 1 2.20 RalleArvid

250 kr gratisspel på Champions League hos bet365 ikväll. Erbjudandet gäller både nya och gamla kunder!

Det blev ju till slut en ganska fin helg här i England. Hammers lyckades få en pinne mot mästarna och även att det var dåligt sett till mitt rekande så ordnade det ju sig på den fronten under söndagen då mitt rekande i QPR-Reading fick helgen att gå ordentligt med plus ändå. Nu är det dags för Champions League igen och jag tycker att jag hittat ett ganska högt upptryckt odds på en klubb klädd i rött och svart.

Malaga har imponerat stort på de flesta runt om i Europa hittills under Champions League-säsongen. Full pott och noll insläppta mål på de tre öppningsomgångarna. Milan ligger på andra plats efter en seger, en oavgjord och en förlust mär man har mött samtliga lag i gruppen.

Milan tog en välbehövlig seger i helgen, inte bara de tre poängen i sig men i det att man reste sig efter ett insläppt kvitteringsmål för att sedan springa ifrån till en komfortabel 5-1seger, framförallt viktigt att det var ”rätt” spelare som gjorde målen för Milan och nu har man tre raka utan förlust och framförallt en fint hemmaform i ryggen efter en bedrövlig start på säsongen.

Trots att Malaga har imponerat både på hemmaplan och i Europa så här långt så ska man ha klart för sig att man nu står inför sitt tuffaste prov hittills under Europa-säsongen. Jag vågar faktiskt sträcka mig så pass långt att säga att man fick en absolut drömlottning i det att man började mot Zenit och Milan hemma och Anderlecht borta, givetvis imponerande trots allt men det återstår att se om man kan följa upp detta nu när man ska spela borta mot Milan och Zenit.

Milan har blandat och gett i de tre första matcherna då man imponerande vann borta i Ryssland men pinsamt nog inte lämnade San Siro med tre poäng efter Anderlechts besök i Italien. Då jag tror att Zenit kommer plocka 3 pinnar mot Anderlecht är det oerhört vitalt för Milan att inte bara gå för en pinne imorgon utan samtliga tre.

Milan har tämligen fin statistik historiskt sett mot spanskt motstånd och även att det inte har sett speciellt bra ut på hemmaplan i Italien så här långt så är det annorlunda i Europa och framförallt tenderar de stora lagen med rutin i turneringen alltid lyckas klättra över liknande hinder som detta i denna fas av turneringen. Och trots att man sålt en hel del spelare och kanske en del av sin identitet så äger man fortfarande en identitet av att vara just ett stort lag i dessa sammanhang.

Jag trycker in en del smet på Milan att vinna hemma på San Siro mot Malaga. Mycket på grund av att jag bjuds fina 2.20x pengarna på bet365 .com

Tänkbara startelvor:
Milan:
Amelia
Mexes, Bonera, Zapata
Abate, Montolivo, Ambrosini, Emanuelson
Bojan, Pazzini, El Shaarawy


Malaga:
Caballero
Gamez, Weligton, Demichelis, Eliseu
Camacho
Joaquin, Isco, Portillo, Duda
Saviola

Lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 05 November, 2012, 16:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
sit - 2012-11-06 09:49:18

Toulalan är tillbaka från skada. Sätt han i startelvan så har du en grym kugge på mitten för Málaga dessutom. X2 till 1.66 är taget.

Lycka till ni också

Pettson - 2012-11-06 06:58:24

Fast 60/40 tycker jag känns troligt.
Snyggt med krysset!:)

RalleArvid - 2012-11-06 04:03:55

Men jag skulle aldrig reka om jag trodde att Milan "bara" hade 60/40 eller 50/50 chans att vinna, det är hela min poäng. Men lycka till hur ni än spelar!

proofarn - 2012-11-05 23:45:24

Jag tror denna matchen är mer 50/50, Malaga borde vara mer spelvärt i mitt tycke :)

sit - 2012-11-05 22:59:59

Säg att milan har 60/40 chans att vinna? så är oddset på málaga mycket mer spelbart.
Eller?