Speltips

Speltips Berdych - Tsonga

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-11-07 21:30 Spela här

Speltips Berdych - Tsonga
Land: England Liga: ATP WTF
Odds: 2,35 Speltips: Tsonga
2012-11-07 21:30 Berdych - Tsonga Tsonga 2,35 Poldan

bet365 livestreamar matchen.

Jo-Wilfried Tsonga spelade fantastisk tennis mot Novak Djokovic – i ungefär en timme. Han frångick sin taktik i första sets tiebreak som gjorde att han i slutänden tappade matchen och det går liksom inte att snacka bort. Djokovic gick inte på halvfart, Tsonga spelade inte på toppen av sin förmåga. En match mellan Djoko och Tsonga – inomhus - är en jämn tillställning. Så är det bara.

Tomas Berdych gjorde ungefär vad man kan förvänta sig mot Murray. Tjecken dribblade sig ur omöjliga lägen men kunde till slut inte hålla emot. Hans forehand ser visserligen väldigt fin ut, men det är knappast där Tsonga planerar att hålla bollen.

Man såg tydligt att Tsonga hade en genomtänkt matchplan mot Berdych i Stockholm. Han drog upp tempot och tog alltid initiativet när det gavs. En väldigt viktig nyckel till dagens match.

Här ska Tsonga ha en riktigt bra chans att plocka ner Berdych. Fransmannen borde vunnit i Stockholm men gav egentligen bort matchen när han skulle showa för publiken. Han slår ut Berdych i långa hårda dueller och jag vill mena att statistiken är väldigt missvisande. Tsonga har tagit set i samtliga matcher förutom en där Berdych lyckades vinna efter tiebreak i avgörande.

Tsonga har alltså bara slagit Berdych en gång. Det var exakt ett år sedan i exakt samma arena på exakt samma underlag.

Lägg där till att Tsonga tagit set i samtliga slutspelsmatch bortsett från den senaste, där har som sagt blev bestulen på ett och är det på något underlag han ska slå Berdych så är det just inomhus i London.

bet365 ger oss 2,35 på fransmannen.

Poldan - 06 November, 2012, 23:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!