Speltips

Speltips Hartlepool - Tranmere

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-07 20:45 Spela här

Speltips Hartlepool - Tranmere
Land: England Liga: League One
Odds: 1,95 Speltips: 2
2012-11-07 20:45 Hartlepool - Tranmere 2 1,95 discoermee

Crystal Palace satt fint igår. Därför fortsätter vi i de engelska regionerna.


Jumbon Hartlepool tar emot trean Tranmere. Hartlepool ligger just nu sist med endast en enda vinst på hela säsongen. Tranmere däremot kan gå upp i serieledning vid vinst ikväll.


Tränaren Ronnie Moore har varnat sina spelare i Tranmere från att underskatta, managerlösa Hartlepool ikväll.

Moore tror att League One botten laget har potential att klättra ifrån botten och att dom kommer att ge Tranmere en rejäl match på Victoria Park.

Hartlepools situation kan knappast bli värre. Inte en enda seger i 15 liga och cupmatcher, de har letat efter en ny tränare sedan Neale Cooper avgick för två veckor sedan. Intervjuer pågår denna vecka och tidigare Hull City tränaren Phil Brown är "favorit för tjänsten".

Vaktmästarechef Micky Barron tyckte han såg vissa tecken på förbättring i förra veckan, tills laget fick stryk med 6-1 av League Two klubben Chesterfield i FA-cupen.Nu säger Barron att han är redo att släppa in äldre spelare inför ett besök av Tranmere som har tillbringat större delen av säsongen i toppen av tabellen.

Moore sa såhär: "Det finns två typer reaktioner Hartlepool kan få, efter att ha blivit slagen med sex mål i cupen. De kommer att falla platt, eller köra över oss med alla vapen flammande". Vaktmästaren som är manager hoppas att få se ett svar på vad som hände på lördag.

Tranmere, som inte hade någon lätt match förra helgen i FA-cupens första omgången mot Braintree Town som föll offer för vädret, kommer att kunna välja från full styrka. Andy Robinson och Jake Jervis är båda tillbaka efter skada. För spelarna på lån Jake Cassidy och Liam Palmer är tillgängliga efter att ha nekats tillstånd.

Moore är angelägen om att plocka upp tempot som såg Tranmere gå obesegrad genom de första 12 lekarna av League One kampanj.

1,95 på tvåan. Jag bugar och bockar.

/ discoermee

discoermee - 07 November, 2012, 16:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Missbruk - 2012-11-07 16:52:55

Bra rek! följer igen, tack för gårdagens kross :)