Speltips

Speltips Chelsea - Shaktar Donetsk

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-07 20:45 Spela här

Speltips Chelsea - Shaktar Donetsk
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 1.72 Speltips: Ö 2.5 Mål
2012-11-07 20:45 Chelsea - Shaktar Donetsk Ö 2.5 Mål 1.72 Avispado

Oj! Finns extremt mycket fyndiga spel att hämta ifrån denna drabbning kvällen till ära.
Som vi alla vet är det de regerande europamästarna som tar emot ett av höstens absolut intressantaste lag.

Shaktar Donetsk har under flera år varit en personlig favorit; där man kryddat den östeuropeiska defensiven med teknik, fart och finess från Sydamerikanska breddgrader. De ryckte bl.a. talangen Douglas Costa mitt framför snoken på Sir Alex Fergie för ett par år sedan.

Förhandssnacket handlade mycket om hur tajt och tät Grupp D (Real, City, Dortmund, Ajax) skulle bli, därför hamnade Grupp E lite i skymundan. Många hade nog inte räknat med att Shaktar skulle aspirera på en utav slutspelsplatserna, utan var nog rätt så säkra på att Chelsea tillsammans med Juve skulle bärga avancemanget.

När vi istället summerar ställningen efter 3 omgångar och när gruppen vänder kan vi konstatera att Shaktar leder gruppen på 7 pinnar, Chelsea tvåa med 4p och Juve trea med 3p.
Att Juventus lyckades knipa 1 poäng hemma i Turin mot ukrainarna är för mig ett smärre under, då de stuntals var totalt utspelade och bortalaget hade både en och två, om inte 3 ramträffar samt flera kvalificerade målchanser därtill.

Det var lite samma visa när Donetsk lirade hemma på Donbass mot Chelsea nu senast. Förvisso vann man.. men man kunde gjort det med bra mycket mer om man haft marginalerna med sig.

Nu är det istället The Blues som har hemmafavör och jag tror man är otroligt revanschsugna. Efter senaste nederlaget, den tappade serieledningen i Premier League och med tanke på det prekära läget i gruppen så är man piskat att vinna idag då Juventus med största sannolikhet kommer vinna sin hemmamatch mot danska Nordsjaelland.

Tycker därför att det är värt att lira på mål i den här matchen, då båda lagen sitter på grym offensiv kvalitet och samtidigt är lite skakiga bakåt (Chelsea är inte som de var för några år sen).
Chelsea med spelare som Mata, Hazard, Torres, Oscar, Ramires m.fl. kommer ånga på för fullt i 90 minuter. Shaktar kommer göra likadant, då offensiven är deras signum.
Med spelare som Willian, Mkhitaryan, Teixeira, Luiz Adriano vet man att man kan hota Chelsea borta, då man vann hemma mot dem samt att man var det bättre laget BORTA mot Juventus.

Med tanke på att Shaktar haft oflyt och inte riktigt haft marginalerna på sin sida hittills så tror jag att man kan hänga ett antal kassar ikväll, och jag tror inte Chelsea kommer vara mycket sämre.

1.72 är i mitt tycke ett bjudodds på Ö 2.5 Mål, så det är taget alla dar i veckan.
Ö 3.5 Mål till 2.62 gånger pengarna är också spelvärt.
Slänger även in en slant på att Shaktar nätar Ö 1.5 Mål i matchen till 2.75.
BLGM till 1.61 är gratispengar för den som vill lasta poletterna.

Tippar att det blir 2-3 eller 3-3 på Stamford Bridge ikväll.
Lycka till om du ryggar!
/Avispado

Avispado - 07 November, 2012, 16:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!