Speltips

Speltips Chelsea-Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-11 17:00 Spela här

Speltips Chelsea-Liverpool
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: 1
2012-11-11 17:00 Chelsea-Liverpool 1 2.00 mr_england

Jag tackar för den uppskattning och alla de hyllningar jag fått efter min rek på West Brom i måndags. Det värmer! Total ROI är nu 156 efter 57 rekar. Det innebär att du hade gjort en ren vinst på 31 750 kr om du satsat 1000 kr på samtliga mina rekar.

Dubbla pengarna på Chelsea att vinna mot Liverpool! Ni som inte förstår hur bra det oddset är kan byta ut Liverpool mot Wigan, Stoke, Swansea eller West Ham i den meningen. Titta sedan på oddset igen och ni förstår hur bra det är.

Liverpool är idag inget annat än ett gediget mittenlag i Premier League. Världens dyraste medelmåttor som någon journalist beskrev dem. Liverpool är fortfarande större som klubb än många av de andra mittenlagen men som fotbollslag betraktat är de inte ett dugg bättre än Swansea, Fulham, Newcastle eller Stoke. Ja, listan kan göras lång. Att sedan Liverpool-supportrarna nu tycker att det ser bra ut, att laget är på gång och snart kommer lyfta är inget vi andra normalbegåvade längre lyssnar på. Det har vi hört i tio år och kommer troligtvis få höra i tio år till…

Regerande Champions League-mästarna Chelsea har startat säsongen bra och tagit 23 poäng på 10 matcher i Premier League vilket innebär en andraplats i tabellen. Man har tagit fyra segrar på fem matcher på hemmaplan. Laget ser mycket starkt ut med en mix av gamla och unga spelare och de nya unga spelarna har verkligen tagit för sig. Generationsväxlingen ser ut att bli mycket lyckad. Det enda negativa jag kan hitta är att Chelsea bara har en riktig forward i Torres. Så här långt har dock det starka offensiva mittfältet med spelare som Mata, Hazard och Oscar fått oss att glömma den bristen. Även om Torres inte är som förr så tror jag han kommer vara extra taggad den här gången då han möter sitt gamla lag. Det ska även nämnas att John Terry nu är spelklar igen efter sin rasism-avstängning.

Liverpool har tagit 11 poäng på 10 matcher efter att ha spelat sex hemmamatcher och fyra bortamatcher. Man har vunnit en av fyra bortamatcher. Liverpool lider av samma problem som Chelsea då de bara har en riktig anfallare i Suarez. Nu när Gerrard börjar bli gammal och trött skulle jag vilja utveckla det och påstå att Liverpool idag bara har en enda spelare av riktigt hög klass. Tyvärr för Liverpool är denna man helt galen och har stora psykiska problem vilket innebär att han inte är att lita på. Det går dock inte att förneka att Suarez är en duktig spelare då huvudet är med honom. I övrigt har Liverpool många unga lovande spelare som säkert kommer bli bra om några år då toppklubbarna köpt upp dem. Men idag är de inte spelare som håller högsta Premier League-klass. Jag tror de många yngre spelarna är anledningen till att Liverpool inte kritiserats så hårt den här säsongen då dessa spelare bedöms efter en annan måttstock. Ska man dock bedöma Liverpool som lag och se till fakta så är de inte bättre än den tabellplacering de har. Oavsett hur lovande spelarna är.

Jag tror att Chelsea vinner den här matchen av följande anledningar: Hemmaplan, ett bättre spelarmaterial och för att de är ett bättre lag som tagit mer än dubbelt så många poäng som Liverpool de första tio omgångarna av Premier League. Ibland behöver man inte krångla till det mer än så här. Dessutom så tror jag att Torres kommer göra en bra match den här gången då han ställs mot sitt gamla lag. Chelsea förlorade det här mötet med 2-1 ifjol. Den här gången tar de revansch.

Jag tror att Chelsea har en större vinstchans än 50 procent i den här matchen och då vet alla som kan något om spel att man ska slå till på oddset 2.00. Jag tror på hemmaseger!

Spel: Chelsea vinner mot Liverpool – odds 2.00 bet365

/Mr_England

mr_england - 08 November, 2012, 02:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2012-11-11 06:31:44

sen kan vi diskutera domarnas roller i vissa av Pools stormatcher, aha blev det ännu mer intressant.

Idag krigar vi till oss alla 3poängen! DRA,SLIT & kämpa Liverpool!!!!


/YNWA!

Pettson - 2012-11-11 06:29:06

Glasklart värde på Liverpool här. tror de klarar minst X idag. utvilat&fokuserat lag och traditionen säger sitt. :)

visst kan de stå 2-2 med 10min kvar och chelsea får ngn knäpp och det slutar 4-2.

Bettar inte alltid på chelsea - långt ifrån, och tycker att en sådan sak som form hamnar väldigt långt bak i sådana här toppmöten, slit och kamp som gäller!

kränke - 2012-11-09 22:35:50

Helt klart att man bettar på chealsea. Kommer till och med köra asian -1.5, -2. Däremot skulle jag vilja ha din åsikt om everton-sunderland. raka 2:an går på 8 gånger pengarna och X2 på 2.60. Känns som spelvärt?

Sportoholic - 2012-11-09 17:39:12

Vart kan man ta del av denna statistik? Du får gärna länka spreadsheetet :)

woland - 2012-11-09 14:17:16

jaghjartadig: jag skrev aldrig att Liverpool kommer vinna, utan att risken för kryss är alldeles för stort för att ta en rak 1:a. Jag håller med om att Chelsea är bättre och jag har lagt 5-6 bet på dem denna säsong och 0 på Liverpool men det betyder inte att det finns värde just i denna match på den raka 1:an.

Av de lag mr_england tar upp för denna säsong så är hälften av dem X matcher och lägg där till att Liverpool hade en del ofyllt i flera av de matcherna.

Och när det gäller påståendet att Liverpool spelar bättre fotboll mot bättre motstånd så är jag nog inte den första som nämnt det. Kolla bara på förra säsongen, Liverpool vinner då om jag inte minns fel mot Man United, Man City och Chelsea på just bortaplan men man missar ändå CL-plats. Det tror jag beror mycket på att motivationen och koncentrationen hos pool värkar vara mer på plats mot just storlagen.

I slutet av förra säsongs förlorade Liverpool t.ex. mot West Brom hemma, Norwich borta, Fulham hemma och sen går de och vinner båda de kommande matcherna som är mot just Chelsea i FA cupen och sen ligan.

jaghjartadig - 2012-11-09 11:58:18

till woland dvs

jaghjartadig - 2012-11-09 11:57:22

Men tror du verkligen det handlar om att Pool är bättre mot stora lag? Och "erkänt mkt bättre" vafan snackar du om?

Chelsea är ett bättre lag. Punkt. Det förklarar även deras plats i tabellen? E du bränd eller? Troligt att Pool skulle vinna för att de skulla ha någon magisk "On"-knapp mot stora lag? Vilken värld lever du i

Kall-El - 2012-11-09 09:51:59

Nu tror jag iofs också att Chelsea kommer vinna denna match, men hemmalaget hade en stentuff drabning mot Shaktar i veckan där Liverpool i sin match vilade hela startelvan. Vilket kanske talar lite emot hemmalaget.

Vidare måste det nämnas att i de matcher som du tar upp som exempel har Liverpool blivit brutalt våldtagna av domare; Matchen mot WBA två ytterst tveksamma straffar och ett rött kort, Newcastle blev laget blåsta på en solklar straff, mot Everton ett solklart mål och det behöver väl inte ens nämnas hur det såg ut i matchen mot United? Glömde jag nämna matchen mot Stoke, ja just det ja, matchen där Huth borde haft rött kort efter 15 minuter och ytterligare 2-3 Stoke spelare borde visats ut...

Kort sagt hade domare varit lite mer "neutrala" i sin bedömning av Liverpool denna säsong hade lagets antal inspelade poäng varit betydligt högre.

Det intressanta är dock att du missar det faktum som talar allra mest för Chelseaseger, utsedd domare till matchen skall visst vara Howard Webb och bara den orsaken är skäl nog att gå all in på hemmalaget...

mr_england - 2012-11-09 01:19:41

woland: Liverpool har spelat tre "stormatcher" i år mot Man City, Man Utd och Arsenal. Alla tre matcherna på hemmaplan. Facit 1 poäng på dessa matcher.

Om man ser till övriga bättre lag som Liverpool mött den här säsongen så har de spelat 1-1 hemma mot Newcastle, 2-2 borta mot Everton och förlorat med 0-3 borta mot West Brom. Inget jätteimponerande facit.

narkan - 2012-11-08 20:04:12

så länge mata spelar är de säker hemma vinst tror ja :)

woland - 2012-11-08 19:13:58

Jag håller på Chelsea men skulle avstå från den raka ettan. X känns mer värt. Liverpool är erkänt mycket bättre när det är stormatcher mot bättre lag även om de haft det tungt iår. Och mot Chelsea kanske du bör nämna att Liverpool vunnit 5 av 6 senaste mötena. Sen så förstår jag inte varför du fått så mycket beröm för west brom matchen - den va ju helt given. Hehe du brukar va rätt ute och jag hoppas du har rätt igen men jag avstår.

Jolinho - 2012-11-08 18:38:13

Aldrig X2 ;) // YNWA!!!