Speltips

Speltips Mullsjö AIS v Linköping IBK

Sport: Innebandy Spelstopp: 2012-11-11 17:00 Spela här

Speltips Mullsjö AIS v Linköping IBK
Land: Sverige Liga: Superligan
Odds: 1,95 Speltips: 2
2012-11-11 17:00 Mullsjö AIS v Linköping IBK 2 1,95 IB.

Då är vi tillbaka efter ett längre landslagsuppehåll. Kollar vi in helgens omgång finns det massa tänkbara spel. Men jag har hittat en riktigt bra vinnare. Till ett fantastiskt odds också.

Mullsjö AIS v Linköping IBK @1,95 Expekt
Spelstopp: 17:00 11 November

Här kan vi genast kika in tabellen. Linköping placerar sig på en stark andraplacering med 5 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Förlusten kom, som vi spelade, i seriefinalen borta mot Granlo. Annars har man gått framåt riktigt starkt och man är ett bra lag. Man har flera producerande forwards. Powerforwarden Martin Karlsson (6+10) är spelaren som bär fram laget och är även bästa poänggörare. En spelare jag gärna vill ha med i svenska landslaget istället för Olofsson. I landslaget hade vi dock backen Anton Karlsson som var ruskigt bra. Växte riktigt mycket, i alla fall i mina ögon. Man har även två snipers i Marcus Johansson x2. I laget hittar vi många spelare som lyckas hitta kassen. Man har gjort hela 47 mål i serien, vilket gör dem till laget som gjort näst mest mål i hela Superligan, vilket är riktigt bra.

Mullsjö då. Några positiva ord om dem? Nja. Man delar jumboplatsen tillsammans med nykomlingarna Karlstad. Man har bara lyckats vinna en match i år och det är borta mot Jönköping. Alltså är man nollat på hemmaplan.
Man har förlorat hemma mot en del soplag som nykomlingarna Karlstad samt Tyresö Trollbäcken. Tyresö var senaste matchen hemma, där man förlorade med 9-4. Samma Tyresö som Linköping mötte i senaste omgången och vann med 9-1(!). Tänker inte ordbajsa så mycket mer utan Mullsjö är inte ett lag för Superligan denna säsong tycker jag. Är ett väldigt ungt lag med några u19-spelare. Mullsjö förlorade båda mötena förra säsongen (3-1, 7-2).

Tycker 1,95 är riktigt bra. Ser att Linköping har ca 70% chans att vinna här, vilket gör att oddset är spelbart ner till ca 1,45. Tycker oddset är så pass bra och vill verkligen ta till vara på det. Spelar därför hela 5 units på Linköping till 1,95 hos Expekt .

Följ på twitter för fler spel - https://twitter.com/Johanssons1990

IB. - 08 November, 2012, 16:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!