Speltips Murray - Tsonga

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-11-09 20:45
Land: England
Liga: ATP-Slutspel
Odds: 1,90
Tips: Över 21,5
bet365 livestreamar matchen.

Det är helt fel att sätta linan mellan Murray och Tsonga på 21,5. Den ska upp ett snäpp eller sänka oddset ner till 1,50-60.

En sak är säker. Murray krossar Tsonga alldeles för sällan för att inte ge värde till överspelet. Man vet att Tsonga är en av få spelare som faktiskt uppträder respektlöst mot toppfyra. Han är inte där för att vända hem med en hedersam förlust.

Fransmannen gjorde jobbet mot Djokovic och borde verkligen ha vunnit första set. Han servade lika stabilt som alltid och så länge chansen till avancemang finns kommer han ge allt.

Första gången han inte tog ett set i ATP-slutspelen var mot Djokovic senast men då satt överspelet ändå. Annars har alltså Tsonga tagit set i samtliga slutspelsmatcher han deltagit i och jag ser det absolut inte som omöjligt att han även plockar ett set av Murray.

Ingen kan påstå att Murray spelat häpnadsväckande tennis senaste månaden. Problem mot Mathieu, förlust mot Janowicz, tappat set mot Berdych och förlust mot Djokovic.

Av åtta möten har Tsonga blivit mosad i raka set två gånger och som det ser ut just nu har jag väldigt svårt att se honom bli det igen.

Unibet erbjuder 1,90 på över 21,5 games i matchen. Allt över 1,75 tycker är fint.
Spela på Murray - Tsonga hos Unibet
Spela nu
Poldan - 8 November 2012 - 19:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Newno7 - 2012-11-09 05:55

Tack Poldan för alla tennisrekar! Kul även att läsa dina allmänna tankar kring matcher och turneringar som kommer i bloggen då och då. Är själv riktigt dålig på att spela på tennis, men älskar att titta, så känns skönt att ta rygg på någon kunnigare. Skönt för plånboken om inte annat ;)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: