Speltips

Speltips Sydney - Melbourne Victory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-09 10:00 Spela här

Speltips Sydney - Melbourne Victory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.72 / 1.5 Speltips: Över 2.5 mål / BLGM
2012-11-09 10:00 Sydney - Melbourne Victory Över 2.5 mål / BLGM 1.72 / 1.5 master

Go Ahead Eagles satt som en smäck tidigare idag. Tvåan gav hela 2.05 och Eagles besegrade ett skadedrabbat Eindhoven med klara 1-4. Nu kör vi vidare med en Aussie-match tidigt på lördagen. Det har gått kanon där på sistone, så man får hoppas att formen i den ligan håller i sig ett bra tag till:).

Två matcher spelas tidigt imorgon i Australien, som vanligt på lördagar. Jag väljer att spela i matchen mellan Sydney och Melbourne Victory.

Ska vi börja med Sydney.. Gjort en kanonvärvning i legenden Del Piero, dock har man annars inte något jättelag och kommer med all sannolikhet att sluta någonstans i mitten. Offensiven har förstärkts i och med värvningen av Del Piero, men defensiven är inget vidare. Man har släppt in flest mål i ligan - hela 13, inte konstigt egentligen då man i den senaste matchen förlorade med otroliga 7-2(!!) borta mot Central Coast. Nä, som sagt, defensiven är inget vidare och dessutom har man tunga avbräck i defensiven även i denna match.

Lite statistik: Tre matcher har gått över 2.5 mål - Två matcher har gått under 2.5 mål.

Melbourne Victory då.. Ett liknande lag kan man lugnt säga. Dock har Melbourne Victory en bättre offensiv med spelare såsom Thompson, Flores och sist men inte minst Rojas. Den sistnämnde har varit bra hela säsongen och befinner sig för tillfället i storform. Senast stod han för två mål. Flores och Thompson är också farliga spelare. Defensiven är lik Sydneys, inget vidare. 12 insläppta denna säsong - och man har släppt in minst två i varje match. Samtliga matcher har gått över 2.5 mål.

Två lag med en bra offensiv och en usel defensiv, då kan det väl bara sluta på ett enda sätt? Många mål.

Jag väljer att spela Ö 2.5 mål @ 1.72 och BLGM @ 1.57

Kommentera gärna vid rygg!

/Master

master - 09 November, 2012, 22:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!