Reading fortfarande segerlöst i Premier League, vilket såklart inte alls är godkänt efter såpass många omgångar. Nu skiter jag dock i vilket, om man vinner eller inte, men man får mer än gärna fortsätta på den inslagna vägen vad gäller målproduktionen.
För, även om man inte vunnit några ligamatcher, så har målen trots allt trillat bra på slutet.

Vinst 3-2 i ligacupen, borta mot QPR.
2-2 Newcastle.
2-2 Swansea.
Nollade borta mot Liverpool.
Efter det tillbaka i gammalt gott slag och 3-3 mot Fulham.
Den klassiska 4-4 matchen mot Arsenal.
Och nu senast, 1-1 mot QPR.

Nu måste man försöka omvandla det fina offensiva spelet man på slutat har visat till segrar. Annars blir den här PL-sejouren bara ettårig, det är som bekant svårt att kryssa sig nytt kontrakt.
Och idag har man en väldigt bra chans, i alla fall till att göra mål (bakåt litar jag inte alls på laget).
I Norwich fick nämligen både Micheal Turner och Javier Garrido lämna planen pga skador senast. Vilket är två försvarare för den med mindre koll.
Dock, båda två är verkar vara med i truppen imorgon, vilket jag fick se precis nu när jag dubbelkollade. Huruvida båda spelar, eller bara en utav dem, eller ingen, det vet jag inte än. Men skavanker lär de båda sitta inne på, mer eller mindre.

Jag litar som sagt inte en sekund på Reading vad gäller spelet i eget straffområde. Det kan hända vad som helst. Men framåt är det desto roligare, och man lär törsta något så jävla mycket efter en vinst nu efter nio raka utan. Kommer att gasa ordentligt.
Över 1,5 mål, ja det tar jag till dubbla degen.
Hur många man släpper in? Det bryr jag mig inte om för fem öre ...

This is the stats tab
This is the post tip