Vilken underbar match vi får kl 15.00 på söndageni Italienska Serie A. Det är rom-derby och det känns som en väldigt oviss match på förhand. Båda lagen är i princip helt fullständiga förutom Roma som saknar både 1e och 2e keepern men har en bra 3e keeper i Goicoechea och Lazio saknar Ederson som är skadad.

Men jag vågar inte spela på något lag och oddsen på Överpspel på mål är något för lågt i mina ögon. Eftersom det är derby så kan det bli mindre mål än vanligt och mer tufft istället. Fast iofs gäller inte den regeln när Zeman tränar det ena laget men ändå.
Jag går istället på överspel på antalet hörnor i matchen och känner mig relativt säker på att mitt spel på Ö10.5 Hörnor går in när slutsignalen lyder på Olimpico. För det får man oddset 1.80 vilket är jävligt bra med tanke på linan. Förstår inte varför linan inte ligger på Ö11 eller Ö11.5, men vi tackar och tar emot och bara kör!

Roma är ett lag som skjuter väldigt mycket skott, mest utanför men även mycket på mål, och i mål. Men faktum är att skjuter man väldigt mycket skott så finns det stor chans att det blir mycket hörnor på det. man skjuter ungefär 15-20 skott i varje match på ett ungefär och det är väldigt mycket, men man släpper såklart till väldigt mycket skott, ungefär 10-15 skott i snitt varje match.

Lazio skjuter inte lika mycket men man har o andra sidan inte samma spelsystem som Mr Zeman har och där har vi den förklaringen, fast man är bra på hörnor ändå och man brukar skapa en hel del hemma på Olimpico faktiskt.

Lite statistik inför matchen:

På de senaste 5 matcherna har lagen skjutit och fått så här mycket skott emot sig:
Lazio: 55-52 och snittet per match för Lazio är 11 skott framåt!
Roma: 94-65 och snittet per match för Roma är 18,8 skott framåt!

Och på de 5 senaste matcherna har man haft såhär många hörnor i matcherna:
Lazio: 12, 11, 7, 6, 14...och Lazio har själv producerat 24 hörnor i de 5 matcherna vilket är ett snitt på 4,8 hörnor per match.

Roma: 11, 14, 6, 12, 21....och Roma har själv producerat 38 hörnor i de 5 matcherna vilket är ett snitt på 7,6 hörnor per match.

Nu är ju denna statistik ingen garanti att det blir lika mycket hörnor i denna match men lägger man ihop hörnsnitten från båda lagen så hamnar vi på 12,4 hörnor i denna match, och det spel jag tipsar om är alltså Ö10,5 hörnor....just sayin!

Och ja som ni ser så skjuts det rejält mycket och hörnor skapas det väldigt mycket också, speciellt när Roma är ett av lagen på plan. Jag kan inte se hur denna match inte slutar med minst 11 hörnor och för oddset 1.80 så känner jag att det är ett spel man måste lira på söndagen, sen kan man njuta av matchen så mycket man kan oavsett vilket lag som nu kanske gör mål, för då måste det ena laget pressa ännu mer framåt och det kommer således ge luckor bakåt.


Jag spelar 8/10 Units på Ö10.5 Hörnor mellan Lazio-Roma @ 1.80 bet365
Spelar även 7,5/10 Units på Ö5 Hörnor (Asian) i 1a halvlek @ 1.87 Betsafe

Asian betyder att om det blir endast 5 hörnor så är det pengarna tillbaka.

Lycka till nu om ni väljer att rygga!
Twitter @jagbaraforlorar

This is the stats tab
This is the post tip