Speltips

Speltips Bari - Reggina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-12 20:45 Spela här

Speltips Bari - Reggina
Land: Italien Liga: Serie B
Odds: 2.20 Speltips: Ö 2.5 Mål
2012-11-12 20:45 Bari - Reggina Ö 2.5 Mål 2.20 jbf

Bari mot Reggina på San Nicola kommer bli en match med mycket chanser, frågan är bara, kommer dom vara effektiva och sätta dom när dom väl dyker upp?

Det ska sägas att både Bari och Reggina, lite ganska pyrt till just nu, men enligt vad dom presterat så borde dom ligga högre upp i tabellen, framförallt Reggina.
Det är faktiskt så att det mest oeffektivaste laget i hela världen mycket väl kan vara Reggina, satan vad dom missar och missar. Dom skapar mängder med chanser nästan varje match men dom är fan inte bra på att göra mål, någon gång måste det fan lossna kan man tycka.

Bari skapar också en hel del och missar också lite för mycket, fast hemma på San Nicola brukar man vanligt vis vara ganska bra och man kommer förmodligen föra spelet och Reggina kommer gå på omställningar, lär dock bli väldigt farliga sådana. man brukar minst göra 1 mål på hemmaplan, oftast även 2 mål. Sen är det upp till Reggina om linan ska sprängas eller inte.

Oddset på 2.20 är väl rätt om man ser på hur mycket mål som gjorts av lagen men med tanke på hur många chanser Bari och framförallt Reggina missar tycker jag det är ett riktigt guldodds. Som man absolut bör lägga en slant på.

Förra säsongen slutade båda matcher Ö2.5, Reggina vann hemma med 3-1 och Bari vann hemma med 2-1. Reggina spelar förövrigt en offensiv taktik á la 3-4-3 och brukar bjuda på chanser bakåt och framåt.

Och trupperna inför denna match är relativt intakta ska även sägas.
Jag kör 8/10 Units på Ö2.5 Mål mellan Bari-Reggina @ 2.20 William Hill

Beroende på hur matchen utvecklar sig så kan det troligen bli en del hörnor också, fast jag väljer dock att avstå trots allt. Men ett litet tips ifall man vågar.

Lycka till nu om ni väljer att rygga!
Twitter @jagbaraforlorar

jbf - 11 November, 2012, 22:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Bullo - 2012-11-12 20:06:33

Och med hetemaj menar jag att regginas offensiv är klart försvagad

Bullo - 2012-11-12 20:05:49

Visst kan det gå över linan, men att skriva att reggina kommer med relativt intakt trupp är ju inte korrekt. De saknar 3 ordinarie spelare i Adejo(back), Rizzo(Mf) och barilla(mf). saknas gör även Campagnacci men det är ju inte något nytt. Dessutom Hetemaj tveksam till spel(har inte kommit officiell start 11 än).

I Bari saknas Iunco(fw som startat samtliga matcher), Bellomo(mf 12 matcher 4 mål) samt ytterbacken sabelli som även han startat samtliga matcher..

Vissa frånfall är ju bra för överspelet men Iunco är viktig för Bari, likaså Bellomo...Om hetemaj inte startar så är offensiven klart försvagad...

Bara lite mer fakta till din rek...