Speltips

Speltips Maritimo - Vitoria Setubal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-12 21:00 Spela här

Speltips Maritimo - Vitoria Setubal
Land: Portugal Liga: Primeira Liga
Odds: 2,00 Speltips: X2
2012-11-12 21:00 Maritimo - Vitoria Setubal X2 2,00 espelund

Min första rek här (Spartak) föll ju helt platt, men min spelbok visar trots allt strålande form, så därför vågar jag publicera en ny rek här.

Jag rekar inte 1,20-odds utan letar hellre efter större odds med spelvärde, även om man då måste gå ifrån favoriterna.

Kvällens möte i Portugal mellan Maritimo-Vitoria Setubal känns på förhand som en ganska trist och typisk 1-1-match. Just därför är oddsen felsatta av bolagen idag.

Maritimo förväntas vinna hemma, men jag tror inte det. De är inte så hemmastarka som man kan förvänta sig av ett Madeiralag mot ett fastlandslag. Tvärtom - de har faktiskt inte vunnit än. Totalt har Maritimo lyckats göra endast fyra (4) mål på åtta matcher. De har visserligen kryssat i EL mot Newcastle o Bordeaux, men det beror mest på att dessa lag har skickat sina B-trupper till ön. Ikväll spelar Mirandes sin 100:e match inför låt oss säga 4000 personer i publiken, och grattandet av honom kommer säkert att vara det mest intressanta för publiken... Maritimo kommer att gå för seger men har inte formen, inte heller orken efter ett EL som sliter på den lilla truppen.

Setubal är inget topplag någonstans, men de har en utvilad o pigg trupp med en pånyttfödd veteran till anfallare, Albert ze Meyong, i absolut toppform. Han är den ende på gräset ikväll som kan sägas vara het. Fem mål hittills, och mål i de två senaste matcherna, bl a senast i segern mot Sporting Lissabon.

Tips på spel framför streamen ikväll;

Meyong to score 3,25
X2 2,00
Den "modige" lirar dnb på tvåan till oddset 3,40 (men kryssrisken är mycket hög i denna match)

Lycka till!

espelund - 12 November, 2012, 13:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!