Speltips

Speltips Lübbecke-Hamburg

Sport: Handboll Spelstopp: 2012-11-14 20:00 Spela här

Speltips Lübbecke-Hamburg
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1,55 Speltips: Hamburg
2012-11-14 20:00 Lübbecke-Hamburg Hamburg 1,55 Karabatic

Dags att börja fokusera!
Hamburg, som de senaste säsongerna varit en av huvudaktörerna till att utmana Kiel om seriesegern, har inlett säsongen aningen trevande. Med en skadelista som varit väl tilltagen hela säsongen har man aldrig riktigt kunnat ställa bästa lag på benen. Det sliter på spelarna, men ger också de nya och unga spelarna chansen att verkligen känna på hur det är att spela mot de bästa spelarna i världen – i varje match!

Skadorna till trots ligger Hamburg ändå på en 5:e plats i ligan, vilket får ses som starkt med tanke på att inledningen av säsongen inte varit någon ”walk in the park” direkt. Och då har två av de tre förlusterna kommit mot RNL och Kiel, de som ligger 1a och 2a i ligan.. För att hänga på i kampen om CL-platserna kan man inte bomma två-poängaren i Lübbecke. Man har redan förlorat tillräckligt många poäng för att sponsorerna ska vara helt tillfreds..

Lübbecke då. Inledningen på säsongen var väldigt imponerande, men formen har dalat lite på senaste. Anledningen till formkurvedippen är att man mött de lite bättre lagen i serien. Senast fick man planenligt stryk av Kiel borta med 30-23. Facit visar att man är bättre hemma än borta och att man när man är det spelförande laget ofta också är det bättre laget. Mot giganterna har man dock fortfarande problem att hålla i hela vägen fram. Just därför tror jag att man får svårt att stå emot en mäktig press från ett hungrigt bortalag.

Sett till statistiken, bortsett från förra mötet i nordvästra Tyskland, har Hamburg allt som oftast vänt hem med segern i behåll. De senaste åtta mötena i Lübbecke har slutat med Hamburg-vinst 5 ggr, oavgjort 1 gång och således hemmavinst 2 ggr. Sammantaget lagen emellan vinner Hamburg 8 av 10 matcher. Historien talar för Hamburgvinst!

För att ytterligare stärka resonemanget om bortavinst vill jag trycka på att Hamburg denna säsongen är betydligt bättre borta än hemma. I ”bortatabellen” ligger man trea. Sett över hela säsongen (CL inräknat) har man vunnit 8 av 10 matcher på bortaplan. Senaste förlusten var i säsongsupptakten borta mot Wetzlar.

Jag tror att man fortsätter på den inslagna vägen och vinner mot Lübbecke för att sedan komma väl förberedda till mötet med Flensburg i CL på söndag.

1,55 tackar vi för och växlar in 7/10 poletter hos bet365 .

Kommentera och rygga gärna!

EDITERAD 2012-11-13 16.24:20

Karabatic - 13 November, 2012, 16:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!