Speltips

Speltips BSV-Kolding

Sport: Handboll Spelstopp: 2012-11-14 18:30 Spela här

Speltips BSV-Kolding
Land: Danmark Liga: Jack & Jones Ligaen
Odds: 1,55 Speltips: Kolding
2012-11-14 18:30 BSV-Kolding Kolding 1,55 Karabatic

Säsongens match i danska ligan!

Vi har på ena sidan mittcirkeln ett hemmalag som varit utmanare till guldet under flera år. På andra sidan står den nya stormakten, sammanslagningen av förra årets mästare AG Köpenhamn och Kolding med självaste Kim ”Den Store” Andersson i laget. Att det skulle vara årets hemmamatch för BSV-fansen är ett understatement…

Sedan AG Köpenhamn gick i konkurs var framtiden för några av världens bästa handbollsspelare oviss. En del spelare lämnade till de bästa lagen, andra valde att stanna inom Danmark för att skapa den nya mästarklubben, den nya stormakten. En av dessa var Kim Andersson. Han hade bud från världens alla hörn, och efter många om och men föll valet slutligen på KIF Kolding/Köpenhamn. Han har inte direkt varit blyg i inledningen, herr Andersson. Nyligen nominerad till priset som Världens bästa handbollsspelare är det han som bär laget på sina axlar, precis som han gjort med vårt kära landslag de senaste åren. Tyvärr är den eran slut, men det får vi orda om i ett annat sammanhang.

Med tanke på att klubben är nybildad finns det ingen statistik att grotta ner sig i. Ingen tillförlitlig statistik iaf. Det är ett ytterst kompetent lag KIF ställer på banan. Visst, man har kanske inte den breda kvalitet som fanns i suveräna AG Köpenhamn förra säsongen, men nog hög kompetens för att ta sig långt i ett CL-slutspel..

BSV, å andra sidan, är också ett mycket skickligt lag. En härlig blandning av gammalt och nytt. Bland annat spelar Danmarks framtid i laget, Rasmus Lauge och Henrik Toft Hansen. Men man har inte samma spetskompetens som finns hos motståndarna. Ska man vinna någon av matcherna mot KIF denna säsongen är det visserligen hemmamatchen, men jag är övertygad om att KIF vill visa att man är bäst när det gäller.

Med den rutin som finns i Boesen, Andersson, Hvidt och Boldsen tror jag att KIF kommer visa var skåpet ska stå redan från första stund. Kim 9-målsskytt och vinst 25-23, hur låter det?

Tycker det är värt att syna till 5/10 poletter..

Kommentera och rygga gärna!

Karabatic - 13 November, 2012, 16:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
GaryKalkon - 2012-11-14 09:44:18

Som du säger, ska dom vinna någon match mot Kolding i år så är det den här, kan nog vänta sig en tight tillställning där BSV +2,5 @ 2,0 som ett större spelvärde...