Äntligen! KHL is back! Fan vad man har längtat, stor längtan faktiskt då det gick rätt så bra där innan uppehållet. Nu är det bara att köra vidare och man har direkt hittat ett kanonspel!

Det är nämligen en match mellan två lag som har sämst defensiv i hela ligan; Yugra och Yekaterinburg.

Hemmalaget Yugra har släppt in 79 mål på 23 matcher. Bortalaget, Yekaterinburg har släppt in 84 mål(flest i hela ligan) på lika många matcher som Yugra(23).

Dock är Yugra inte något dåligt lag, inte alls. Då man har en grym offensiv. 65 mål framåt har det blivit för deras del, vilket inte är lite mål.

Yekaterinburg har sämst offensiv i serien och man kollar på antalet mål denna säsong, men grejen är den att Yekaterinburg har förbättrat sin offensiv de senaste matcherna då man gjort en hel del mål mot bra lag.

Yugra hade det tungt mot Omsk innan uppehållet då man mäktade med noll mål framåt, konstigt nog. Men innan dess har det nästan bara blivit målrika matcher och jag tror att de kommer tillbaka till det spåret nu när de ställs mot ett Yekaterinburg som inte har någon vidare defensiv.

Och Yekaterinburg som har börjat göra en hel del på sistone tror jag gör minst två mål på Yugra.

Senaste mötet, för någon månad sedan, vann Yekaterinburg med 4-3.

Och då undrar jag, vad kan det vara för odds? Då säger jag till mig själv, 1.60-1.70 på över 5.5 mål. Då går jag in på bet365 , söker upp matchen, och finner överspelet till 2.05!!!

Rygga på egen risk och lycka till om ni ryggar!

Kommentera gärna vid rygg!

/master

This is the stats tab
This is the post tip