Speltips

Speltips Bulgarien - Ukraina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-14 17:00 Spela här

Speltips Bulgarien - Ukraina
Land: International Liga: Vänskapsmatch
Odds: 2.50 Speltips: 1
2012-11-14 17:00 Bulgarien - Ukraina 1 2.50 Rizmo

Har inte rekat på länge men nu måste jag lyfta fram dagens bästa odds.

Bulgarien till 2.50 hemma mot Ukraina.


Ukraina som inte är sig likt efter deras tränare Blokhin lämnade efter EM. Man står fortfarande utan en riktig tränare och det ryktas om att Shenchenko blivit tillfrågad. Dom har problem med anfallsspelet och har bara gjort 1 mål på sina 6 senaste landskamper.
Till dagens match ser det dock ännu mörkare ut då deras mest lysande stjärna Konoplyanka saknas, tillsammans med Yarmolenko och Gusev. 3 viktiga kuggar i Ukrainas offensiv.

Defensiven är intakt men i mål har man Pyatov som spelar till vardags i Shakhtar. Vi vet alla vad han är kapabel till om man följer CL i veckorna.

I VM-kvalifiseringen har det gått tungt och med hemmaförlusten senast mot Montenegro är nästan allt hopp om caiprinhas på Copa Cabana 2014 utsuddat.

Bulgarien har inga större bekymmer för dagen och har öppnat sitt gruppspel bättre än väntat och motbevisat många. Man sågs utan chans till VM-spel men med 2-2 hemma mot Italien, 1-0 mot Armenien och 1-1 mot Danmark med 1 man mindre i över en timme, i tillägg till 0-0 borta mot Tjeckien så sprudlar det av hopp och självförtroende i hemmalaget.

I en träningsmatch kan det mesta hända men jag tror Bulgarien vill fortsätta sin fina trend och behålla moralen i laget och landet. Ukraina känns lite tvärtom, utan tränare och utan hopp kan det fort bli hängiga huvuden efter ett tidigt mål i baken.

2.50 på Bulgarien är för bra för att låta bli!

Rizmo - 14 November, 2012, 10:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!