Speltips

Speltips Brisbane - Sydney

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-16 10:00 Spela här

Speltips Brisbane - Sydney
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.72/1.83 Speltips: BLGM / Ö 1.5 mål 2:a ha
2012-11-16 10:00 Brisbane - Sydney BLGM / Ö 1.5 mål 2:a ha 1.72/1.83 master

Formen är inte så bra, men i Aussie har det varit full pott än så länge och man får hoppas att det går fortsatt bra där ett bra tag till! :)

Jag har funnit två intressanta spel i Fredagens match mellan Brisbane och Sydney. BLGM och Ö 1.5 mål i 2:a halvlek.

Så här är det. Hemmalaget i denna match, Brisbane, har gått förvånansvärt dåligt denna säsong. Man kommer från tre raka förluster! Senast blev man krossade av ett medelmåttigt lag, Melbourne Heart. Det är inte mycket som har fungerat efter 5-0-vinsten i början av säsongen mot Melbourne Victory.

Anfallaren Berisha saknades senast, men är tillbaka nu, vilket är en klar förstärkning, då han är en viktig kugge i laget. Målvakten Theo i Brisbane är mycket tveksam till spel. Matt Acton kan göra sin debut i A-League. Ifall Theo inte kommer till spel är det ett stort avbräck, fastän han släppte in fyra mål senast. Annars inga större avbräck i laget.

Sydney har en usel defensiv - 10 insläppta på senaste två matcherna säger nog allt. Defensiva avbräck i laget, vilket inte gör det lättare i denna match. Offensivt sett är man dock bra, man har bland annat legenden Del Piero där uppe. Sedan ska vi inte glömma anfallaren Yau som gjort två mål på de två senaste matcherna.

Brisbane måste börja vinna och kommer gå framåt i denna match, den saken är säker. Och att de gör mål är högst troligt med tanke på den fina offensiven - fastän den inte fungerat så bra på sistone. Men Berisha är tillbaka nu, vilket borde resultera i minst ett mål framåt. Defensivt är man inte jättebra och om Theo missar matchen lär Sydney göra minst ett mål.

Och att jag väljer att även spela Ö 1.5 mål i 2:a halvlek är att det brukar allt som oftast bli många mål i andra halvlek i Australien, och de här två lagen brukar göra en hel del mål/släppa in andra halvan av matcherna.

Ö 2.5 är också ett bra spel, men ger ''bara'' 1.65. BLGM ger alltså 1.72, lite högre.

Rygga på egen risk och lycka till om ni ryggar!
Kommentera gärna vid rygg!

/Master

master - 15 November, 2012, 17:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!