Speltips

Speltips Västerås v Villa-Lidköping

Sport: Bandy Spelstopp: 2012-11-16 19:00 Spela här

Speltips Västerås v Villa-Lidköping
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1,85 Speltips: Över 9,5 mål
2012-11-16 19:00 Västerås v Villa-Lidköping Över 9,5 mål 1,85 holms

Det här är ju klart intressant. Villa brukar åka till Västerås och göra mål i massor. Men ändå inte ta några poäng.
Vid två tillfällen de senaste tre åren har man gjort inte mindre än sju(!!!) mål. Men ändå förlorat. Det säger en hel del om hur dessa matcher brukar se ut.
Och om jag då säger att Villa gör mycket mål, då betyder det alltså i sin enkelhet att Västerås brukar göra ännu flera, med tanke på att man vinner matcherna. De fyra senaste.
9-4
9-7
10-7
10-2
Det är vad jag kallar för valuta för entrépolletterna.

Västerås har nu efter en trög inledning trummat igång ordentligt. Man led inledningsvis massor av att spelare som Magnus Joneby, Janne Rintala, Victor Engström, Jonas Nilsson och Micke Olsson alla vart indisponibla av olika anledningar. Nu när gubbarna trillar tillbaka i spel så har man krossat Bollnäs borta (8-2) och gjort 6-2 hemma på defensivt skickliga Vänersborg.

Villas offensiv har omnämnts förr här, det inte så mycket att orda om egentligen. Man besitter en enorm bredd framåt med Daniel Andersson, Jesper Bryngelsson, David Karlsson mfl - medan man har sin akilleshäl i de bakre leden. Men det gör ju ingenting. Absolut ingenting.

Messade med en spelare i Villa nu, och det såg ut exakt så här:

-Hey! Är ni ordinarie imorgon?

-Ja, helt ordinarie. Tuff bortamatch där vi har dålig statistik. Känslan är ändå att vi till slut krigar till oss två poäng i en målrik match. VSK-ledning i paus, sedan vänder vi.

-Funderar på över 9,5 mål. Ni brukar ju ha ovanan att göra sju och ändå torska?

-Garanterat över!


Alltså, nu finns det inga som helst garantier, vilket han ger sken utav. Men jag ser ju inget den här gången som INTE talar för att det ska bli lika målglatt som vanligt här.

1,85, det är taget.

holms - 15 November, 2012, 23:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!