Kais Mora IF v Balrog B/S IK Över 13 Mål @1,80 Svenska Spel

Vissa kanske rynkar lite på ögonbrynen här. Spela ett spel som kräver hela 14 mål. Jag förstår att det är en hög lina, men inte för detta Kais Mora.

Har skrivit tidigare om Kais Mora men kan dra allt igen. Vill ni ha valuta för pengarna är det Kais Mora ni bör se. Mora har gjort överlägset, då menar jag överlägset flest mål i serien. Hela 66 baljor framåt på 6 matcher, vilket ger ett snitt på 11 mål framåt. Anledningen till det är Moras två första femmor som fullkomligt öser in mål. Max Wahlgren leder poängligan totalt överlägset (11+17). Spelar ihop med Bobby Edberg (11+7) vilket bildar seriens mest överlägsna anfallspar. Man har även Allsvenskan skyttekung Johan Widh (14+3) som spelar i andra femman med Filip Mbanza (6+7).

Sjukt bra framåt, men bedrövliga bakåt. Har släppt in hela 47 mål bakåt. Man har inga supermålvakter direkt utan det är en 38-åriga gammal snubbe som vaktar kassen. Tro mig, han är verklige inte bra.

Man har gjort tvåsiffrigt i alla matcher utom en denna säsong (10, 11, 10, 18, 7, 10). Men som vi sa, man gör det inte bra bakåt utan linan på 13 har passerats 5 av 6 gånger (26, 18, 13, 24, 18, 14). Kika vi närmare så kom dem ”målsnåla” matcherna mot bottenlagen FBC Uppsala (som inte kan göra mål) och Sandåkern (som inte heller vet hur man gör mål).

Balrog är ett lag som inte startat säsongen som väntat. Fortfarande en del pjäser som inte kommit tillbaka. Däremot har man massa spelare som producerar. Har en del spelare som vet hur man producerar men ingen som sticker ut ordentligt. Har haft problem med målskyttet. MEN. Balrog har i dem allra flesta matcherna kommit upp i ca 40 skott i matcherna vilket är otroligt bra. Och nu när Kais Mora har en papperskorg i mål så är jag ruskigt säker på att dem kommer få utdelning här. Balrog väljer även att sätta sin första keeper på sidan om jag fått rätt information.

Spelar 4 units på Över 13 Mål till 1,80 hos Svenska Spel 11-10? Spelstopp 15:00

Jag rapporterar på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990

This is the stats tab
This is the post tip