Äntligen är det dags för en ny UFC-gala, lite bättre kort än förra gången. har kollat runt lite på oddsen och hittade ett spel som jag tyckte var riktigt intressant.

spelet hittar vi på maincardet där Georges St-Pierre ska göra sin comeback efter sin skada. på andra sidan octagonen så står Carlos condit för motståndet. båda två är divisionens bästa fighters men jag känner att GSP är strået vassare här. Men en seger för GSP ger bara runt 1.20-1.30 vilket inte är så spelbart!

men nu känner vi till sedan innan att majoriteten av GSPs matcher har gått till distans (han har faktiskt rekordet i organisationen för flest decision vinster i titelfighter) så ett spel på att GSP vinner på decision @ 1.85 på Betfair är taget alla dagar i veckan.

visst condit har avslutat många matcher men med gsps brutala brottning hemmapublik plus hans svarta bälte i jiu jitsu och Gaidojutsu så tror jag george klarar grinda ut en seger på domslut! Nu hoppas vi bara på en bra gala och att spelet sitter och att jag får vara fortsatt 100% på mina ufc rekar här på rekatochklart!

CHEERS ESES

This is the stats tab
This is the post tip