Speltips Fredrikstad v Molde

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-11-18 18:00
Land: Norge
Liga: Tippeligan
Odds: 2,27
Speltips: 1
Spela på Speltips Fredrikstad v Molde
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
För två veckor sedan var läget fullständigt hopplöst för Fredrikstad i bottenstriden. Men, sedan vaknade liket ordentligt och efter segrar över Odd Grenland (4-2) och nu senast borta mot Rosenborg (1-0) så finns nu verkligen chansen att lösa det här.
Man har en poäng upp till kval, två poäng upp till säker match. Och lagen ovan, Sogndal och Sandnes, det är inga gäng som vinner några matcher på beställning, så tre poäng här - då är läget klart intressant.

Och vad kommer på besök då? Jodå, de nyligen klara norska mästarna som förra helgen fick fira något enormt efter att segerdefilerat på hemmaplan.
Visst, man är såklart bäst i Norge. Det är bevisat. Men hur mycket har det firats i veckan? Allt annat än ett rejält partaj, under fler än en dag, vore under all kritik.
Och om man nu jämför i motivation, att behöva ge sig iväg på bortamatch och spela en helt poängmässigt oväsentlig match - kontra chansen att hålla sig kvar inför den egna hemmapubliken, den är naturligtvis milsvid.

En annan sak som måste nämnas. Molde är norska mästare tack vare sitt enorma hemmaspel. 14 vinster och en förlust 15 spelade matcher. Det är magi och ingenting annat.
Men det betyder ju också att bortaspelet inte alls vart något att skryta över, Långt ifrån. Endast fyra vinster, vilket säger en hel del vart detta lag trivs allra bäst.
Och ja, så vitt jag kan se så spelas den här matchen rätt långt från Aker Stadion, Moldes trygga hem ...

2,27 på ett desperat hemmalag är taget på uppstuds.
Spela på Fredrikstad v Molde hos Nordicbet
Spela nu
holms - 17 November 2012 - 21:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Asteri - 2012-11-18 17:41

Vad ska han säga då? Vi är fortfarande bakis å vi bryr oss inte så mkt, en tränare säger självklart att dem ska vinna, personligen tror jag inte han eller spelarna bryr sig ett skit om dagens match

samppa - 2012-11-18 11:35

jag tror att det är viktigt att vara OBJEKTIV i sina rekar för att skapa trovärdighet och trygghet för oss spelare! Att all tilljänglig information kommer fram

det finns åtminstone en annan sida (finns säkert fler) av denna match........

"Når Ole -Gunnar Solskjær mer enn antyder at han vil avslutte med stil og ikke minst hjelpe Sandnes Ulf til å beholde plassen".........Solskjaer: - Vi skal Spille SOM seriemestre.

Det är längst nere i tabellen som DRAMAT utspelar sig idag

frekkinshit - 2012-11-17 23:54

Helt klart intressant, jag tar rygg!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: