Speltips

Speltips Fulham-Sunderland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-18 17:00 Spela här

Speltips Fulham-Sunderland
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.20 Speltips: Berbatov
2012-11-18 17:00 Fulham-Sunderland Berbatov 2.20 RalleArvid

Efter ett stensäkert överspel till 2.50x igår fortsätter jag som vanligt att försöka hitta spelvärden till minst över 2.00x smeten snarare än favoritspel. Bara en match idag i Premier League men såklart ska vi nosa rätt på något intressant även i den.

Dimitar Berbatov, ja, vad ska man säga. Mannen som en gång sprang/gick/stod 2 kilometer i en landskamp hemma i Bulgarien. 2 KILOMETER under 90 minuter(!!!!). Säga vad man vill om honom men han är ärligt talat en av de absolut mest kompetenta fotbollsspelarna jag någonsin fått förmånen att skåda live.

Jag har sett Berbatov ett antal gånger live nu och jag har aldrig sett honom slå bort en enda passning, inte nog med det, jag har aldrig sett honom fatta ett enda felbeslut, punkt! Passningar, hålla i bollen, släppa enkelt, släppa svårt. De enda gångerna hans passningar inte når en medspelares fot är då han, likt Zlatan, är för smart för sina medspelare.

West Ham fullständigt körde över Fulham under de första 45 minuterna härom månaden och ledde med 3-0 i halvtid, Berbatov kom in och ändrade hela matchbilden ensam och det var tur att vi hade 3-0 att gå på pre-Berbatov, annars hade det blivit tufft att ro hem tre poäng den gången. Och så har det fortsatt, kolla bara på senaste helgens uppvisning på Arsenal där han i princip ensam fixade en högt respekterad pinne på Emirates i ett möte där Fulham traditionellt har haft det oerhört tufft. Han blev dessutom utsedd till hela omgångens bästa spelare trots bland annat Hernandez hat-trick.

Nu möter Fulham Sunderland på hemmaplan, ett Sunderland som trots, enligt mig, en mycket habil manager och många spenderade miljoner inte riktigt fått spelet att funka alls denna säsong. Fulham förväntas kontrollera matchen tack vare sin offensiva spetskompetens (inte bara Berba) samt saknar Sunderland nyckelspelare både på mitten och i försvarslinjen. Allt spel är nu uppbyggt kring manager Jol’s återfunna kelgris och på hemmaplan bör Fulham skapa åtminstone en handfull bra målchanser, och om Fulham skapar målchanser, då är Berbatov inblandad. Dessutom är han även straffskytt.

Trots favoritskapet tycker jag Fulham är lite för lågt nedtryckta eftersom krysset hänger i luften. Vad som däremot är absolut spelbart är Dimitar Berbatov att göra mål at any time. Det ger 2.20 på bet365 .com

Lycka till lads
/@RalleArvid

RalleArvid - 18 November, 2012, 10:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!