Speltips

Speltips Fluminense - Cruzeiro

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-18 20:00 Spela här

Speltips Fluminense - Cruzeiro
Land: Brasilien Liga: Campeonato Brasileiro A
Odds: 1,91 Speltips: Över 2.5 mål
2012-11-18 20:00 Fluminense - Cruzeiro Över 2.5 mål 1,91 Simme

Fluminense som redan står klara som seriesegrare tar ikväll emot Cruzeiro på hemmaplan. Väntas bli en stor fest på Engenhão ikväll,och Fluminense ställer upp med i princip samma lag som besegrade Palmeiras borta i söndags. Deco är dock tillbaka och det är inte fy skam direkt. Det är inget snack om saken att Fluminense just nu är Brasiliens bästa lag. Man har en rejäl bredd och man har spelare som gör det lilla extra.

Cruzeiro har i år varit en stor besvikelse och är inte bättre än 11:a just nu i tabellen. Kontraktet är räddat, däremot har man fortfarande en Copa sudamericana plats att spela om. Man har just nu 2p mer än Nautico som jagar bakom. Alltså finns motivationen där fortfarande! Cruzeiro är ett lag som bör vara med och fightas om en topp 4 placering! Nu blev dock säsongen misslyckad och man får kämpa om en sudamericanaplats. Detta Cruzeiro har kapacitet att slå vilket lag som helst utan bekymmer. Året har dock förstörts via USELT försvarsspel och ett för ojämnt anfallsspel. Man har på pappret en vass offensiv, men man har inte fått det att stämma.

Vi har alltså en match här med redan klara vinnarna Fluminense och ett jagande Cruzeiro. Jag tror på en väldigt fartfylld och händelserik match på Engenhão ikväll. Fluminense går alltid framåt på hemmaplan och man gör det med mycket fart och fyller på rejält. Är ingen skräll att Cruzeiro kommer satsa på kontringar som uppstår, och var så säkra de kommer få rejält med möjligheter efter dessa. Tror inte coach Roth i Cruzeiro har missat hur uselt Fluminense agerat på fasta situationer heller de senaste matcherna. Nej ett Överspel i denna matchen känns väldigt intressant i en match som på förhand kan tyckas vara lite avslagen. Så lär inte bli fallet! Fred lär inte lämna planen mållös för Fluminense iallafall. 1,91 på Över 2,5 mål måste spelas

Simme - 18 November, 2012, 17:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!