Speltips

Speltips Spartak Moskva - Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-20 18:00 Spela här

Speltips Spartak Moskva - Barcelona
Land: Ryssland Liga: Champions League
Odds: 1.83 Speltips: BLGM
2012-11-20 18:00 Spartak Moskva - Barcelona BLGM 1.83 master

Dags för Champions League. Äntligen. Det bästa som finns, det måste ni hålla med om? Hur är min form inför detta spel då? Inget vidare. Men jag tror att chansen är väldigt stor att detta spel sitter.

Så här är det.

Barcelona är i princip klara för avancemang, men inte väl vill de hamna tvåa i gruppen och få en svårare motståndare i åttondelsfinalen? Nej, det skulle jag inte tro. Därför kommer de nog ge allt för att vinna denna match. Barcelona har en kanonform då man befinner sig på en imponerande förstaplats i ligan, hela åtta poäng före Real Madrid(räknar inte med Atletico Madrid, då Real Madrid är konkurrenten och inget annat lag). Laget har gjort överlägset flest mål i hela ligan och många av de målen har Messi stått för, precis som väntat. Det är han som ska göra målen. I alla fall de flesta. Men det har funnits ett problem. D e f e n s i v e n. Laget har hållit nollan i två av 12 matcher i ligan, vilket är under all kritik för ett topplag, dessutom ett lag som leder ligan - överlägset. Och båda gångerna som man höll nollan var på hemmaplan.

Skadeproblem i backlinjen har lett till detta. Nu är Pique tillbaka, men det gick ändå inte bättre då det blev två insläppta mål mot Mallorca, och senast, gångna helgen, blev det ett insläppt mål hemma mot urusla Zaragoza. Bartra ny på skadelistan, och nu har man knappt försvarare på bänken. Mascherano eller Song får agera som mittback, och som alla vet, är de mittfältare och inga backar. Det har märkts då båda två gjort bort sig helt i positionsspelet m.m.

Spartak Moskva ligger sist i gruppen och behöver en seger för att kunna placera sig som sämst trea i gruppen. Det behövs alltså en seger i denna match, vilket betyder att de kommer att gå framåt - och det rejält.

Laget har en finfin offensiv med duktiga spelare såsom Ari, Emenike och Jurado. Man har gjort mål i alla sina hemmamatcher förutom en, hemma mot CSKA Moskva i ligan. I Champions League har man gjort TVÅ mål i båda sina hemmamatcher - mot Benfica och Celtic. Ja, som sagt, det är sällan de går mållösa av planen på sin hemmaplan.

Med tanke på att Barcelona måste gå framåt, Barcelona har haft stora problem defensivt sett denna säsong, Spartak Moskva är ett oerhört starkt hemmalag, och matchen spelas i Ryssland där Barcelona och alla andra lag brukar ha det svårt, så är BLGM ett mycket bra spel.

Jag tror starkt på detta spel och när man får 1.83 är det bara att hugga till.

Rygga på egen risk och lycka till om ni ryggar!
Kommentera gärna vid rygg!

/master

master - 19 November, 2012, 19:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!