Speltips Bik Karlskoga-Malmö

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-11-20 20:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1,95
Tips: 1
Fem raka segrar för Malmö och det är bara att lyfta på hatten för den sviten. Alltså, poängmässigt lyfter vi på hatten, motståndet man avverkat på slutet har väl inte direkt vart åt det mer skrämselaktiga hållet.
Visst, starkt som fan att slå Västerås borta, utöver det lag man SKA besegra, utan att vi övriga höjer på några ögonbryn.

Så, är det dags för en sjätteraka nu, när allt bara flyter på?

Nej, det skulle förvåna mycket.
För det här med att slå tama kattungar som Asplöven och Tingsryd på hemmaplan, det är inte riktigt samma sak som att som gäst komma till Karlskoga, där ett JOBBIGT hemmalag väntar med all energi i världen.
För det är så det är. Att möta Bofors (förlåt, jag kommer alltid att kalla Bofors för Bofors i skrivande text såhär) borta som hemma är alltid en obehaglig upplevelse. Man har en vinnande filosofi med en grund av värmlänningar med en form av vi-mot-världen mentalitet, vilket säsong efter säsong lyckas mer än förväntat, i alla fall från folk utifrån.

Man tappade tunga namn, men behåll stora hjärtan i t.ex Calle Berglund och Daniel Wessner (hemska att möta) och knöt till sig skyttekungen Henrik Björklund, som gör stor succé, märkligt nog.
Varför det är märkligt? Jodu, ni som såg honom i Örebro ifjol vet vad jag menar. Fullständigt iskall. Nu stekhet, och en stor bidragande orsak till Bofors jättesuccé denna säsong.
Dessa element som förts ihop har Malmö inga vapen emot. Inte nu. Inte i Karlskoga. Inte ett halvmätt Malmö som tror sig vara världsmästare efter några segrar mot mindre bra lag.

En herre som i allra högsta grad sett till att Malmö plockat seger efter seger på slutet, det är Robin Alvarez. Han om någon skulle vara en joker för Malmö när de få målchanser som kommer bjudas på dyker upp. 5+5 på den mannen på slitet, stekhet är bara förnamnet.
Men, det är bara för hemmalaget att tacka och ta emot. För han är skadad. Missar matchen tillsammans med Burakowsky.

Bofors kommer till spel med samma lag som senast. Inga bekymmer under hela säsongen, och inga nu heller. Bara att kika i tabellen vad kontinuitet betyder.

Och, till sist. Här trivs inte Malmö. En seger efter ordinarie tid på de åtta senaste resorna till Karlskoga. Tre raka förluster efter ordinarie tid.
Word!

1-0 innan klockan står på 4.00. Sedan hämtar sig inte Malmö ...

Spela på Bik Karlskoga-Malmö hos Unibet
Spela nu
holms - 19 November 2012 - 21:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
richele - 2012-11-20 19:48

Tok plus skulle det stå....;)

richele - 2012-11-20 19:48

Källan:
Jag håller med till 100%, Men visserligen är jag glad , då jag ligger tom plus då jag går emot Holms alla rekar rakt av!!!;) Så för mej får han gärna reka lite mer..;)
Även idag ser det bra ut, Malmö leder med 1-0 i skrivande stund..;)

Källan - 2012-11-20 18:39

Varför rekar du allsvensk hockey så ofta? Du sätter ju nästan inget där ändå...

hixanq - 2012-11-20 14:34

Jag tycker det är roligt att du inte nämner Karlskogas senaste match, det var en storförlust mot Västerås. Ett lag som Malmö krossa som du fått med i din rek.

Denna matchen kan sluta hur som helst och den enda försäkring du har, är deras position i tabellen.

farsanttfu - 2012-11-20 09:45

"Inte ett halvmätt Malmö som tror sig vara världsmästare efter några segrar mot mindre bra lag."

Ja, du vet ju säkerligen hur Malmö känner sig..

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: