Speltips

Speltips Zenit-Malaga

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-21 18:00 Spela här

Speltips Zenit-Malaga
Land: Internationellt Liga: CL
Odds: 1,80 Speltips: 1
2012-11-21 18:00 Zenit-Malaga 1 1,80 Jonas O.

Här är ett mycket fint CL-spel!
Malaga har svag ligaform och har tagit tre poäng på de tre sista matcherna. Poängen har uteblivit på grund av uselt spel och den som räddat laget gång på gång är målvakten från Aregntina: Willy Caballero.
I CL-spelet har det gått mycket bättre och det ser ut som laget vinner gruppen även om de skulle gå lottlösa i de två sista matcherna. Hur som helst så vinns gruppen om laget nyper en poäng hemma mot Anderlecht i sista omgången.
Det tror spanjorerna att de gör ganska enkelt (om nu poängen ens behövs...).
För matchen mot ryssarna prioroteras inte!
Malaga saknar skadade:
Nacho Monreal
Sergio Sanchez
Julio Baptista
Manuel Iturra (avstängd).
Dessutom så väljer tränare Manuel Pellegrini att ställa över en del spelare för att spara dem till helgens viktiga möte med Valencia.
Joaquin och Javier Saviola stannar helt enkelt kvar hemma i Malaga.
För Zenits del är det här en måste-vinna-match och man får här tillbaka svindyre nyförvärvet Hulk. Även yttern Viktor Fayzulin är tillbax efter skada.
1,80 på Zenit är best of the day!

Zenit:
Malafeev
Anyukov, Hubocan, Alves, Yanbaev
Witsel, Denisov, Shirokov
Bystrov, Kerzhakov, Hulk

Malaga:
Caballero
Gamez, Demichelis, Weligton, Eliseu
Toulalan, Camacho
Portillo, Isco, Duda
Santa Cruz

Malagas trupp:
Kameni, Jesús Gámez, Weligton, Demichelis, Camacho, Toulalan, Seba, Willy, Duda, Eliseu, Buonanotte, Isco, Onyewu, Santa Cruz, Juanmi, Portillo, Recio, Pol och Fabrice.

Jonas O. - 20 November, 2012, 14:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
espelund - 2012-11-21 09:22:20

Jag har sett alla Zenits matcher i gruppen och de ser väldigt loja, nonchalanta och omotiverade ut. De enda poängen kom hemma mot Anderlecht i en match som lika gärna belgarna kunnat vinna faktiskt. Witsel har sett orörlig ut, och Hulk är mest intresserad av att slå frisparkar. Något är allvarligt fel i Zenit i år. Men med det sagt så köper jag ändå din rek, de kanske tänder till nu när det fortfarande finns chans, och Malaga har, som du säger, tankarna på annat håll. Lycka till!

Primetime - 2012-11-21 08:22:35

Rygg på Denna! ska vi säga 2-0 Zenit?

Jonas O. - 2012-11-21 07:25:17

Även om man skickar p14-laget vill man ju alltid vinna. 1,80 är ju inget all in-spel men tummar man ytterst lite på inställningen och roterar lite så får man det svårt i Ryssland. Det är precis det jag vill säga att inställningen inte är 100 här. Valenciamstchen till helgen betyder mer.

LassaIn - 2012-11-20 23:01:26

Tror fortfarande de kommer göra allt för att knipa poäng mot ryssarna och säkra avancemang redan nu, sen vill de nog även försöka vinna gruppen. Så att denna match inte prioriteras, det håller jag inte med om