Speltips

Speltips Arsenal + Schalke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-21 20:45 Spela här

Speltips Arsenal + Schalke
Land: Liga: CL
Odds: 1,80 Speltips: Hörnor ft 5
2012-11-21 20:45 Arsenal + Schalke Hörnor ft 5 1,80 espelund

Förra reken satt som en smäck (särskilt målskyttespelet) men det var för hundra år sedan, så nu är det dags för en ny.

Matcherna är Arsenal - Montpellier och Schalke - Olympiakos. Hemmalagen kommer först till 5 hörnor. I en dubbel ger det fina 1,80 ggr.

Både Arsenal och Schalke är ju favoriter ikväll, och det med rätta. Här råder tydlig klasskilland, särskilt i offensiven. Arsenal kommer att avfärda Wengers landsmän enkelt då de inte vill släppa Olympiakos förbi sig i tabellen. De går tydligt för seger. Det gör även Schalke som är mycket bättre än grekerna. Olympiakos har hela sex poäng, men samtliga är från vinsterna mot Montpellier.

Enda oron är om hemmalagen tar tidiga 2-0-ledningar och saktar ner offensiven, men klasskillnaden borde ändå ta hem den här vinsten.

Varför då inte spela lagen som raka vinnare till ett något högre odds, 1,87? Njae, eftersom båda bortalagen är rätt vana vid att försvara sig, så finns det ju en liten risk att bollen faktiskt inte hittar in i mål. Det enda laget i gruppen som gått mållöst från en match är just Arsenal! Dessutom har ju bortalagen visat sig kunna ta överraskande poäng i slutet. Så istället för att vara nervös hela matchen, vill jag ta hem vinsten innan 60 minuter, och 5 hörnor ska dessa lag normalt klara av.

Till sist; att AVSTÅ från matcher är väl också en rek? Med tanke på att många igår spelade ufo-laget BATE trots varningar skulle jag idag rekommendera att inte leta favoriter bland dessa;

Zenit - Malaga, kan gå hur som helst, Zenit är hypade men Witsel o Hulk verkar inte trivas, sett tröga ut hittills.

Porto - Zagreb , för låga odds på Porto som är klara.

Anderlecht - Milan, möjligen ett underspel.

Lycka till allihop ikväll, hoppas det blir lika bra som igår!!!

espelund - 21 November, 2012, 09:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!